مجله ایران اگری (کشاورزی ایران)
0

“نگین” خلیج‌فارس، جدیدترین صندوق طلای بورسی پذیره‌نویسی شد

"نگین" خلیج‌فارس، جدیدترین صندوق طلای بورسی پذیره‌نویسی شد
بازدید 6

به گزارش اقتصادآنلاین، در دو روز پذیره‌نویسی جمعا ۴۰۰ میلیون از واحد‌های صندوق نگین به عنوان بیست‌ونهمین صندوق طلای بازار سرمایه و اولین صندوق طلای تامین سرمایه خلیج فارس به فروش رسید.

گفتنی است معاملات ثانویه واحد‌های سرمایه‌گذاری این صندوق پس از اخذ مجوز فعالیت از سازمان بورس و ثبت صندوق در بازار صندوق‌های سرمایه‌گذاری (قابل معامله) بورس کالای ایران در هفته‌های آتی آغاز خواهد شد.

سرمایه‌گذاران می‌توانند پس از آغاز معاملات صندوق نگین، از طریق سامانه معاملاتی تمام کارگزاری‌ها در روز‌های کاری از ساعت ۱۲ الی ۱۸ واحد‌های این صندوق را به صورت آنلاین خرید و فروش کنند.

هدف اصلی این صندوق کسب سود از طریق سرمایه‌گذاری در گواهی‌های سپرده طلا و سایر ابزار‌های مبتنی بر شمش طلا و حتی نقره است که امکان بهره‌مندی از بازدهی این بازار را بدون دغدغه‌های نگهداری فیزیکی و یا تقلبی بودن آن فراهم می‌کند.

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر بخوانید

    متاسفم هیچ پستی با محدوده شما تطبیق ندارد.
    متاسفم هیچ پستی با محدوده شما تطبیق ندارد.
    متاسفم هیچ پستی با محدوده شما تطبیق ندارد.
    متاسفم هیچ پستی با محدوده شما تطبیق ندارد.