مجله کشاورزی و دامداری ایران اگری
0

107 همت سود مجامع به حساب سهام‌داران واریز شد

107 همت سود مجامع به حساب سهام‌داران واریز شد
بازدید 12
اقتصادی

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، بررسی عملکرد توزیع سود جاری (مجامع) شرکت‌های عضو بورس و فرابورس در 10 ماه امسال حاکی از آن است که حدود 107.5 همت سود با میانگین فاصله زمانی کم‌تر از 4 ماه از زمان برگزاری مجامع به حساب سهام‌داران واریز شده است.

بر این اساس، در 10 ماه سال جاری 580 شرکت سهامی به واریز سود به حساب حدود 49 میلیون سهام‌دار اقدام کرده‌اند. تیر امسال بیش‌ترین تعداد مجامع شرکت‌ها برگزار شد.

این گزارش می‌افزاید: تعداد شرکت واریزکننده سود به حساب سهام‌داران در 4 ماه پس از آن بیش‌ترین میزان بوده است.

واریز سود به حساب حدود 9 میلیون سهام‌دار در تمام بانک‌ها و موسسات اعتباری کشور از طریق زیرساخت پرداخت یکپارچه و مکانیزه سجامی صورت پذیرفته است. بر این اساس، در مرداد امسال 94 درصد سهام‌داران مشمول سود شرکت در مجامع شرکت‌ها را دریافت کردند.

همچنین در مرداد امسال بیش‌ترین مبلغ واریز به حساب سهام‌داران معادل 30.5 همت توسط 94 شرکت به ثبت رسید.

از سوی دیگر، بررسی میانگین زمانی شروع توزیع سود مجامع و زمان برگزاری مجامع در 10 ماه امسال نشان می‌دهد میانگین مذکور در سال جاری 2 ماه و 24 روز بوده است.

انتهای پیام/

 

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *