مجله کشاورزی و دامداری ایران اگری
0

سردار فدوی: ترامپ با حماقتش دنیا را از تنگه هرمز محروم کرد

سردار فدوی: ترامپ با حماقتش دنیا را از تنگه هرمز محروم کرد
بازدید 3
استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، سردار علی فدوی، فرمانده اسبق نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در آیین تشییع پیکر مطهر دریابان شهید علیرضا تنگسیری با اشاره به سابقه مجاهدت این فرمانده شهید اظهار کرد: شهید تنگسیری از روزهای آغازین جنگ تحمیلی در متن جبهه حضور داشت و به دلیل حضور در منطقه آبادان، از همان روز نخست درگیر دفاع از کشور شد.

وی افزود: آشنایی من با این فرمانده مجاهد به سال 1362 در پایگاه اروند بازمی‌گردد و طی بیش از 42 سال همکاری، حتی یک روز مشاهده نشد که وی از مسیر پاسداری از انقلاب اسلامی فاصله بگیرد؛ این استمرار مجاهدت تا لحظه شهادت ادامه داشت.

فرمانده اسبق نیروی دریایی سپاه با اشاره به مسیر فرماندهی شهید تنگسیری تصریح کرد: این فرمانده رشید انقلاب اسلامی از مسئولیت‌های عملیاتی در پایگاه‌های منطقه اروند آغاز کرد و به‌تدریج مراتب مختلف فرماندهی را در یگان‌های دریایی سپاه طی کرد تا در نهایت به فرماندهی نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی رسید و تا آخرین لحظه عمر خود در همین سنگر باقی ماند.

سردار فدوی با بیان اینکه پاسداری از انقلاب اسلامی یک مأموریت مستمر و بی‌پایان تا تحقق اهداف نهایی انقلاب است، تأکید کرد: مجاهدت در مسیر پاسداری از انقلاب اسلامی جریانی است که تا سپردن پرچم این نهضت به صاحب اصلی آن ادامه خواهد داشت و شهید تنگسیری از جمله فرماندهانی بود که تمام عمر خود را در این مسیر صرف کرد.

وی همچنین با اشاره به نقش‌آفرینی نیروی دریایی سپاه در تحولات اخیر منطقه‌ای خاطرنشان کرد: عملکرد این نیرو در مقاطع حساس اخیر نشان داد که ظرفیت‌های شکل‌گرفته طی سال‌های گذشته، امروز به عاملی بازدارنده در برابر دشمنان تبدیل شده و همین مسیر با قدرت ادامه خواهد یافت.

فرمانده اسبق نیروی دریایی سپاه با اشاره به سابقه شکل‌گیری این نیرو افزود: نیروی دریایی سپاه از آغاز شکل‌گیری خود در متن مقابله با تهدیدات فرامنطقه‌ای به‌ویژه آمریکا متولد شد و همین ویژگی باعث شد این نیرو به یکی از ارکان اصلی بازدارندگی جمهوری اسلامی ایران در عرصه دریایی تبدیل شود.

سردار فدوی در پایان با تجلیل از شخصیت و مجاهدت‌های دریابان شهید تنگسیری تأکید کرد: این فرمانده مؤمن و انقلابی تا آخرین لحظه در مسیر دفاع از انقلاب اسلامی ایستاد و مسیر او با همان روحیه جهادی توسط همرزمان و نیروهای دریایی سپاه ادامه خواهد یافت.

انتهای پیام

 

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *