مجله کشاورزی و دامداری ایران اگری
0

بروجردی: شهید لاریجانی علم و سیاست را در خدمت نظام به کار گرفت

بروجردی: شهید لاریجانی علم و سیاست را در خدمت نظام به کار گرفت
بازدید 6
استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، آیین بزرگداشت چهلمین روز عروج ملکوتی رهبر شهید و پاسداشت مجاهدت‌های شهید دکتر علی لاریجانی و فرزند برومندش، با تبیین ابعاد مدیریتی، تبارشناسی علمی و تاکید بر انسجام ملی در میدان امام حسین ساری برگزار شد.

 علاالدین بروجردی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در این مراسم که با حضور گسترده مردم مومن و ولایت‌مدار مازندران برگزار شد با ادای احترام به پیشگاه حضرت ولی‌عصر (عج) و آرزوی طول عمر برای حضرت آیت‌الله العظمی امام مجتبی خامنه‌ای، تحولات اخیر کشور و حضور حماسی مردم را به «بعثت و حرکت الهی» تعبیر کرد.

وی با اشاره به تبارشناسی علمی و پیوند با بیتِ فقاهت که با دکتر لاریجانی گره خورده بود با بازخوانی ریشه‌های اصیل شهید دکتر علی لاریجانی، خاطرنشان کرد: ایشان در خانوادگی تلمیذ یافته در محضر بزرگان حوزه نجف و قم، همچون آیت‌الله میرزا هاشم آملی و با انتساب به بیت شهید مطهری، شخصیتی جامع‌الاطراف بود که علم و سیاست را در خدمت نظام مقدس اسلامی به کار گرفت.

این نماینده مجلس، با اشاره به ویژگی‌های اخلاقی شهید لاریجانی، بر صبرِ جمیل ایشان در برابر ناملایمات تاکید کرد و افزود: دکتر لاریجانی با تاسی به مقتدایش علی (ع)، حتی در اوج بحران‌ها و بی‌مهری‌ها، با روحیه‌ای شاداب و صبری ستودنی، مصالح نظام را بر هر چیزی مقدم می‌دانست. 

به گفته بروجردی او فیلسوفی بود که در برخورد با سران دنیا، از موضع قدرت و عزت جمهوری اسلامی سخن می‌گفت و ذوب در ولایت بود؛ شهید لاریجانی شهادت در راه آرمان رهبر را بالاترین افتخار خود می‌دانست.

وی در ادامه با تجلیل از شخصیت شهید دکتر مرتضی لاریجانی، دانشمند جوان و یادگار شهید مطهری، مطرح کرد: ایشان با وجود آگاهی از خطرات پیرامون پدر، شجاعانه و استوار در کنار ایشان ایستاد تا نشان دهد نسل جوان و تحصیل‌کرده، در صیانت از آرمان‌های انقلاب ذره‌ای تردید به خود راه نمی‌دهد.

بروجردی با اشاره به جایگاه والای رهبری در عبور از پیچ‌های تاریخی، تصریح کرد: امروز در حالی که هیچ کشوری جرات مقابله با استکبار جهانی را ندارد؛ ایران اسلامی به برکت شجاعت امام شهیدمان و صلابت حضرت آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای، در اوج اقتدار قرار دارد. 

او با بیان اینکه حضور میلیون‌ها ایرانی در این چهل روز، پیامی جز وفاداری به این راه نورانی ندارد از مردم شریف ساری و مازندران که در این دوران حساس، میزبان میلیون‌ها هم‌وطن و عزادار بودند، صمیمانه قدردانی و این حرکت عظیم را پشتوانه‌ای برای پیروزی‌های نهایی جبهه مقاومت و امت اسلامی قلمداد کرد.

انتهای پیام/

 

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *