مجله کشاورزی و دامداری ایران اگری
0

خودکفایی صنعت برق با بومی‌سازی 9 هزار قطعه در نیروگاه نکا

خودکفایی صنعت برق با بومی‌سازی 9 هزار قطعه در نیروگاه نکا
بازدید 38
استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، مهدی یونسی رستمی استاندار مازندران، با اشاره به دستاوردهای نیروگاه سیکل ترکیبی نکا در سال گذشته، از بومی‌سازی و بازسازی 9 هزار و 957 قطعه از تجهیزات مورد نیاز این نیروگاه خبر داد و این موفقیت را گامی مهم در راستای تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی، کاهش وابستگی به بازارهای خارجی و تقویت توانمندی‌های داخلی در صنعت نیروگاهی کشور دانست.

وی افزود: مایه مباهات است که در صنعتی که تا یک دهه گذشته در بخش ساخت نیروگاه و تأمین تجهیزات کاملاً به شرکت‌های خارجی وابسته بود، اکنون با همت متخصصان شرکت‌های دانش‌بنیان و خودباوری و به فعلیت رسیدن توان صنعتگران داخلی، در بخش طراحی و ساخت نیروگاه‌های سیکل ترکیبی نسل جدید به خودکفایی رسیده‌ایم و حدود 95 درصد تجهیزات نیروگاه‌های نسل قدیم نیز بومی‌سازی شده و در داخل کشور تولید می‌شود.

وی با تاکید بر اهتمام نیروگاه نکا به بومی‌سازی و ساخت داخل تجهیزات در راستای کاهش وابستگی به شرکت‌های خارجی، جزئیات این دستاورد را تشریح کرد: در سال گذشته، 230 نوع قطعه مورد نیاز نیروگاه نکا در مجموع به تعداد 8 هزار و 997 عدد در داخل کشور بومی‌سازی و 960 قطعه نیز در کارگاه‌های داخلی نیروگاه بازسازی شد.

یونسی مهم‌ترین دستاوردهای این نهضت بومی‌سازی را افزایش ضریب پایداری تولید، صرفه‌جویی قابل توجه ارزی و جلوگیری از خروج سرمایه هنگفت ملی برشمرد.

 وی با اشاره به تحریم‌های سختگیرانه اعمال شده از سوی دشمنان از سال 1390، تاکید کرد: فرزندان توانمند این آب و خاک کمر همت بستند و مثل همیشه از دل تهدید فرصت ساختند و تا کنون با پیگیری‌های اداره ساخت داخل و نظارت کارشناسان این شرکت، 108 هزار و 997 قطعه مورد نیاز نیروگاه نکا به شیوه مهندسی معکوس و با کیفیتی قابل رقابت با نمونه مشابه خارجی توسط سازندگان توانمند داخلی طراحی و تولید شده است.

 این دستاورد، نشان‌دهنده عزم جدی مسئولان و متخصصان استان مازندران در پیشبرد اهداف خودکفایی و اقتصادی مقاومتی در یکی از حساس‌ترین صنایع کشور است.

انتهای پیام/

 

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *