مجله ایران اگری (کشاورزی ایران)
0

دومین روز ریزش سنگین بورس/ عقب‌نشینی شاخص‌کل از کانال ۳.۱ میلیون

دومین روز ریزش سنگین بورس/ عقب‌نشینی شاخص‌کل از کانال ۳.۱ میلیون
بازدید 6

اقتصادآنلاین- فرزاد حسن‌زاده؛ بازار سرمایه برای دومین روز متوالی روندی منفی را پشت سر گذاشت. شاخص کل بورس امروز با ریزش قابل‌توجهی مواجه شد و از کانال ۳ میلیون و ۱۰۰ هزار واحد عقب‌نشینی کرد.

به‌نظر می‌رسد بر اساس اظهارات روز گذشته ویتکاف، برخی از فعالان بازار سرمایه امروز تصمیم به فروش گرفته‌اند.

همچنین، در دو روز اخیر شاهد خروج گسترده پول از بازار سرمایه بوده‌ایم؛ موضوعی که باعث نگرانی فعالان این بازار شده است.

بازار در آینه آمار

شاخص کل بورس امروز با افت ۲۴ هزار و ۴۳۳ واحدی معادل ۰.۷۸ درصد کاهش، در سطح ۳ میلیون و ۹۱ هزار و ۷۴ واحد قرار گرفت. شاخص هم‌وزن نیز با ریزش ۰.۹۲ درصدی به عدد ۹۴۵ هزار و ۱۲۴ واحد رسید.

نماد‌های «خودرو»، «خساپا»، «وتجارت»، «وبصادر» و «فولاد» پرتراکنش‌ترین نماد‌های امروز بازار بودند. ۷۹ درصد نماد‌های بازار سرمایه امروز در وضعیت منفی و تنها ۲۱ درصد در وضعیت مثبت بسته شدند.

ارزش معاملات خرد بازار سرمایه در روز جاری به ۱۱ هزار و ۶۶۳ میلیارد تومان رسید که نسبت به روز گذشته کاهش داشته است. بیش از ۱٬۳۶۰ میلیارد تومان خروج پول از معاملات خرد امروز صورت گرفته که بیشترین خروج پول مربوط به نماد‌های بانکی و خودرویی بوده است.

شاخص کل فرابورس نیز با افت ۰.۵۷ درصدی در سطح ۲۷ هزار و ۱۴۲ واحد ایستاد.

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر بخوانید

    متاسفم هیچ پستی با محدوده شما تطبیق ندارد.
    متاسفم هیچ پستی با محدوده شما تطبیق ندارد.
    متاسفم هیچ پستی با محدوده شما تطبیق ندارد.
    متاسفم هیچ پستی با محدوده شما تطبیق ندارد.