مجله ایران اگری (کشاورزی ایران)
0

فتح قله‌ ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار واحدی در آخرین روز معاملاتی

فتح قله‌ ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار واحدی در آخرین روز معاملاتی
بازدید 10

اقتصادآنلاین _ فرزاد حسن‌زاده؛ بازار سرمایه با فتح قله ۲ میلیون ۵۰۱ هزار واحدی آخر هفته خوبی را برای سرمایه‌گذاران ساخت. با توجه به وضعیتی که در بازار سرمایه حاکم است انتظار می‌رود دولت با تداوم اصلاحات اقتصادی‌اش شرایطی را ایجاد کند که به زودی شاخص بازار سرمایه را در کانال ۲ میلیون و ۵۵۰ هزار واحدی مشاهده کنیم؛ رقمی که آخرین بار در اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۲ دیده شد. چیزی که مشخص است از آن زمان تا کنون قیمت دلار در بازار آزاد نزدیک به دو برابر افزایش داشته است و قیمت طلا نیز حدود ۷۰ درصد زیاد شده است. به همین علت کارشناسان معتقد هستند بازار سرمایه در کف خود قرار دارد و می‌تواند به شرط اتخاذ سیاست‌های اقتصادی صحیح، رشد خوبی را تجربه کند.
در معاملات امروز، شاخص هم‌وزن نیز با با ۰.۷۸ درصد رشد کانال ۸۰۲ هزار ۳۵۳ واحد عبور کرد.
نماد‌های وبملت، فارس، تاپیکو، پارسان و شپنا از نماد‌های مؤثر و شاخص ساز امروز بورس بودند. همچنین نماد‌های وبملت، خودرو، ذوب، شستا و فولاد پرتراکنش‌ترین نماد‌های امروز بورس هستند.
شاخص کل فرابورس ایران با رشد ۰.۷۳ درصدی در نقطه‌ی ۲۴ هزار ۳۵۵ واحدی ایستاد.
نماد‌های بپاس، مارون، وسپهر، انتخاب و ارفع از نماد‌های شاخص ساز امروز فرابورس بودند. همچنین نماد‌های خاور، کرومیت، فصبا، خنور و بیوتیک جز پرتراکنش‌ترین نماد‌های امروز فرابورس بودند.

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر بخوانید

    متاسفم هیچ پستی با محدوده شما تطبیق ندارد.
    متاسفم هیچ پستی با محدوده شما تطبیق ندارد.
    متاسفم هیچ پستی با محدوده شما تطبیق ندارد.
    متاسفم هیچ پستی با محدوده شما تطبیق ندارد.