مجله ایران اگری (کشاورزی ایران)
0

واکنش مجلس به وام میلیاردی رئیس بورس

واکنش مجلس به وام میلیاردی رئیس بورس
بازدید 12

به گزارش اقتصاد انلاین به نقل از ايسنا ، فاطمه مقصودی در واکنش به انتشار اخباری درباره دریافت وام‌های چند میلیاردی از سوی رئیس و اعضای هیات مدیره سازمان بورس گفت: باید به صورت کلی موضوع پرداخت وام‌های نجومی از سوی برخی سازمان‌ها و نهادها به کارکنان خود مورد بررسی قرار گیرد و مشخص شود این کار برچه اساسی انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه کمیسیون اقتصادی به این موضوع ورود خواهد کرد، افزود: در شرایطی که بسیاری از تولیدکنندگان از گرفتن تسهیلات ناتوان هستند و گرفتاری‌هایی برای مردم برای دریافت وام‌های خرد و  کوچک و حتی تسهیلات ازدواج و فرزندآوری وجود دارد،‌ پرداخت وام‌های نجومی چه توجیهی دارد؟

مقصودی با اشاره به واکنش‌های گسترده مردم درباره پرداخت وام نجومی در سازمان بورس گفت که باید رویکرد نظام جمهوری اسلامی ایران رضایت عموم جامعه باشد و مسئولان نیز بیش از هر کسی قانون را رعایت کنند.

وی در پایان گفت که کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی بعد از پایان تعطیلات مجلس، در جلسه‌ای موضوع پرداخت وام‌های نجومی را مورد بررسی قرار خواهد داد.

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر بخوانید

    متاسفم هیچ پستی با محدوده شما تطبیق ندارد.
    متاسفم هیچ پستی با محدوده شما تطبیق ندارد.
    متاسفم هیچ پستی با محدوده شما تطبیق ندارد.
    متاسفم هیچ پستی با محدوده شما تطبیق ندارد.