مجله کشاورزی و دامداری ایران اگری
0

احتمال ورود حمله ملخ صحرایی در اواخر زمستان به کشور

احتمال ورود حمله ملخ صحرایی در اواخر زمستان به کشور
بازدید 41

مدیرکل مبارزه با آفات عمومی و همگانی حفظ نباتات گفت: با توجه به شرایط جوی برآورد می شود که ملخ صحرایی اواخر زمستان و اوایل بهار وارد کشور شود.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان؛ سعید معین مدیرکل مبارزه با آفات عمومی و همگانی حفظ نباتات گفت: از آذرماه دوره لانینا به سرآمد و النینو آغاز شد، از این رو بارش ها در کشور آغاز و بشدت در کشور ما و شبه جزیره عربستان ادامه دارد.

به گفته وی، تا اواسط بهار بارش ها ادامه دارد و هرچه جلوتر رویم، میزان بارش ها افزایش می یابد به طوریکه در مناطق جنوبی کشور، شبه جزیره عربستان و شرق آفریقا بیش از نرمال است که بر این اساس شرایط برای تبدیل بیابان ها به علفزار فراهم خواهد شد و در نهایت با افزایش علفزار، جمعیت ملخ ها در شرق آفریقا و جنوب شبه جزیره عربستان زیاد می شود و به حالت مهاجر در می آید.

معین ادامه داد: برآوردها حاکی از آن است که اواخر زمستان و اوایل بهار ملخ صحرایی وارد کشور ما شود چراکه اکنون از سمت جنوب شبه جزیره به سمت شمال شبه جزیره و از آنجا به سمت کشورما بیاید، از این رو آمادگی های لازم در حال انجام است و بر این اساس طرح اضطراری ملخ نوشته شده و به مجلس هم دادیم تا در اعتبار سال ۱۴۰۵ دیده شود.

مدیرکل مبارزه با آفات عمومی و همگانی حفظ نباتات گفت: اکنون اولین رزمایش ملخ صحرایی در بوشهر در حال برگزاری است تا نقاط ضعف و قوت در بعد اجرا، مدیریتی و سازماندهی پیدا کنیم تا نواقص میدان عمل برطرف کنیم تا در صورت حمله ملخ صحرایی به کشور آمادگی بیشتری داشته باشیم.

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *