مجله ایران اگری (کشاورزی ایران)
0

ادعای تعطیلی برخی کارخانه‌های روغن به دلیل کمبود مواد اولیه

ادعای تعطیلی برخی کارخانه‌های روغن به دلیل کمبود مواد اولیه
بازدید 3
اقتصادی

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از روابط عمومی انجمن صنفی صنایع روغن نباتی ایران، علیرضا شریفی دبیر انجمن صنفی صنایع روغن نباتی ایران اعلام کرد: تولید ماه گذشته روغن نباتی کمتر از 130،000  تن بوده که نسبت به دوره مشابه سال قبل (آذرماه 1403) 10 درصد، نسبت به ماه گذشته 26 درصد و نسبت به مهرماه 43 درصد کاهش را نشان می دهد ضمن این که تولید آبان ماه نیز، نسبت به ماه گذشته 23 درصد کاهش یافته بود.

وی خاطرنشان کرد: مطالبات ارزی واردکنندگان روغن خام از جمله کارخانجات روغن‌ نباتی، از یک میلیارددلار فراتر رفته است که با توجه به ظرفیت و توان این کارخانجات در تامین سرمایه در گردش ارزی، اعتبار نزد فروشندگان خارجی و استقراض ارزی، غیرقابل تصور است.

کمبود روغن در بازار؛ گران‌فروشی از سوی کارخانجات

به گفته شریفی، وزارت جهاد کشاورزی، جانب عدالت و‌انصاف را در تخصیص ارز، رعایت نکرده زیرا در نه ماهه اول سال جاری، فقط40 درصد واردات روغن‌خام سال جاری را تخصیص ارز داده در حالی که این نسبت، در مورد دیگر بخش ها، به مراتب بیشتر و حتی بالای 80 درصد است.

انتهای پیام/

 

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر بخوانید

    متاسفم هیچ پستی با محدوده شما تطبیق ندارد.
    متاسفم هیچ پستی با محدوده شما تطبیق ندارد.
    متاسفم هیچ پستی با محدوده شما تطبیق ندارد.
    متاسفم هیچ پستی با محدوده شما تطبیق ندارد.