مجله ایران اگری (کشاورزی ایران)
0

امروز (شنبه ۲۸آبان) مهلت خرید بیمه سهام تمام می شود

امروز (شنبه ۲۸آبان) مهلت خرید بیمه سهام تمام می شود
بازدید 2

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از تسنیم، بیمه سبد سهام یکی از بندهای بسته حمایتی بورس تهران می‌باشد که طی چند روز گذشته در تالار شیشه‌ای در حال اجرا است که مهلت آن امروز امروز(شنبه) پایان می‌پذیرد.

بنابر اعلام مدیرعامل صندوق تثبیت بازار سرمایه، تا کنون حدود ۲۲۰ هزار نفر با مشارکت در این طرح، سبد سهام خود را بیمه کرده‌اند.

بر پایه این گزارش، بیمه سبد سهام یا همان اوراق تبعی تا سقف ۱۰۰ میلیون تومان است که به گفته مسئولین سازمان بورس ۹۶ درصد سهامداران حقیقی را پوشش می‌دهد.

سررسید اعمال این اوراق یک ساله بوده و سهامداران دارای پرتفوی کمتر از ١ میلیون تومان می‌توانند با خرید یک ریالی این نماد پرتفوی سهام خود را بیمه کنند و تا زمان سررسید بازدهی حداقل ٢ درصدی برای آنها تضمین شود.

خرید این اوراق به صورت آنلاین و حضوری از طریق کلیه کارگزاری‌ها و شعب‌ آنها از روز ۲۱ آبانماه ۱۴۰۱ تا شنبه ۲۸ آبان قابل انجام است.

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر بخوانید

    متاسفم هیچ پستی با محدوده شما تطبیق ندارد.
    متاسفم هیچ پستی با محدوده شما تطبیق ندارد.
    متاسفم هیچ پستی با محدوده شما تطبیق ندارد.
    متاسفم هیچ پستی با محدوده شما تطبیق ندارد.