مجله ایران اگری (کشاورزی ایران)
0

بازدید فرماندار چوار از مراکز عرضه کالاهای اساسی

بازدید فرماندار چوار از مراکز عرضه کالاهای اساسی
بازدید 12
استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ایلام، صبح امروز شنبه 29 آذرماه 1404، پاوند فرماندار چوار به همراه محمدی جانشین دادستان، نماینده تعزیرات حکومتی استان، مدیران جهاد کشاورزی و صمت شهرستان و نمایندگان بهداشت و درمان با حضور در سطح بازار، از فروشگاه‌ها، قنادی‌ها و مراکز عرضه کالاهای اساسی بازدید کرد.

فرماندار چوار در حاشیه این بازدیدها در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری تسنیم از ایلام با بیان اینکه همه دستگاه‌ها باید در قبال شرایط موجود مسئولیت‌پذیر باشند، افزود: با توجه به نزدیک شدن شب یلدا، تأمین به‌موقع نیاز مردم ضروری بوده و باید شرایطی فراهم شود تا شهروندان بدون مشکل بتوانند اقلام مورد نیاز خود را تهیه کنند.

پاوند با تأکید بر اهمیت کنترل قیمت‌ها و ساماندهی بازار، گفت: موضوع تنظیم بازار از اولویت‌های اصلی مدیریت شهرستان است و جلسات آن به‌صورت منظم برگزار می‌شود.

وی تصریح کرد: با هرگونه تخلف صنفی از جمله گران‌فروشی، کم‌فروشی، تقلب، درج نکردن قیمت، عدم ارائه فاکتور، رعایت نکردن شیوه‌نامه‌های بهداشتی و عرضه کالا‌های غیربهداشتی برخورد قانونی صورت خواهد گرفت و متخلفان پس از تشکیل پرونده به اداره‌کل تعزیرات حکومتی استان معرفی می‌شوند.

انتهای پیام/180/

 

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر بخوانید

    متاسفم هیچ پستی با محدوده شما تطبیق ندارد.
    متاسفم هیچ پستی با محدوده شما تطبیق ندارد.
    متاسفم هیچ پستی با محدوده شما تطبیق ندارد.
    متاسفم هیچ پستی با محدوده شما تطبیق ندارد.