مجله ایران اگری (کشاورزی ایران)
0

برقراری مستمری 2500 خانوار در کردستان/ایجاد اشتغال برای 1153 نفر

برقراری مستمری 2500 خانوار در کردستان/ایجاد اشتغال برای 1153 نفر
بازدید 5
استانها

حسین رسولی، مدیرکل بهزیستی استان کردستان، در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در سنندج، با تشریح عملکرد این دستگاه در ایام دهه مبارک فجر اظهار کرد: بهزیستی استان کردستان همزمان با چهل‌وششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، مجموعه‌ای از خدمات حمایتی، توانمندسازی و اجتماعی را با هدف ارتقای رفاه اقشار هدف اجرا کرده است.

وی با اشاره به محور اصلی این برنامه‌ها افزود: رویکرد بهزیستی در دهه فجر، تمرکز بر ارائه خدمات مستمر، هدفمند و اثربخش به جامعه هدف بوده و تلاش شده این خدمات صرفاً مقطعی نباشد، بلکه در مسیر توانمندسازی پایدار قرار گیرد.

مدیرکل بهزیستی استان کردستان، از افزایش 40 درصدی خدمات مستمری و حق پرستاری و برقراری مستمری و حق پرستاری برای 2500 خانوار در این ایام خبر داد و گفت: این افزایش شامل جامعه هدف بهزیستی و مراکز تحت پوشش بوده و نقش مهمی در کاهش فشارهای معیشتی مددجویان داشته است.

وی با اشاره به اقدامات حوزه کودکان تصریح کرد: در دهه فجر امسال، غربالگری شنوایی کودکان 3 تا 5 سال برای 67 هزار و 550 کودک و غربالگری بینایی کودکان 3 تا 6 سال برای 72 هزار کودک انجام شد که نقش مؤثری در پیشگیری از معلولیت‌های دائمی دارد.

ارائه خدمات به 53هزار  654 نفر

رسولی ادامه داد: پرداخت یارانه به دو هزار و 422 نفر از معلولان و سالمندان مراکز روزانه توانبخشی، تأمین وسایل کمک‌توانبخشی برای شش هزار و 300 نفر افراد دارای معلولیت، بهره‌مندی 37 هزار و 131 نفر از خانواده‌های دارای فرزند معلول از خدمات مستمر و غیرمستمر، ارائه خدمات به یکهزار و 376 خانواده دارای چندقلو، ارائه خدمات مراقبتی مستمر به 425 نفر از فرزندان تحت سرپرست و ارائه خدمات مستمری به شش هزار از نفر زنان سرپرست خانوار از دیگر برنامه‌های اجرا شده در این ایام بوده است.

وی با اشاره به حوزه مسکن مددجویان بیان کرد: در دهه فجر، 82 واحد مسکونی به جامعه هدف بهزیستی واگذار شد و همچنین 314 فقره جهیزیه به زوجین تحت پوشش تحویل داده شد.

مدیرکل بهزیستی استان کردستان درباره خدمات اجتماعی نیز عنوان کرد: ارائه خدمات اورژانس اجتماعی، خدمات مشاوره‌ای در 84 مرکز مشاوره به بیش از 26 هزار نفر، آموزش گروه‌های مختلف با هدف پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی برای 7 هزار و 970 نفر و ارائه خدمات درمانی و بازتوانی به 10 هزار و 300 نفر از دیگر اقدامات مهم این ایام بوده است.

پرداخت کمک‌هزینه تحصیلی 4482 دانش‌آموز و دانشجو

وی اعلام کرد: در حوزه اشتغال نیز برای یک‌هزار و 153 نفر ایجاد اشتغال صورت گرفت و تسهیلات اشتغالزایی به ارزش 4 میلیارد و 100 میلیون ریال پرداخت شد.

رسولی همچنین از پرداخت کمک‌هزینه تحصیلی به 4 هزار و 482 دانش‌آموز و دانشجو و پرداخت کمک‌هزینه تأمین مسکن به میزان 95 میلیارد ریال در استان خبر داد.

مدیرکل بهزیستی کردستان در جمع‌بندی این گفت‌وگو تأکید کرد: دهه فجر فرصتی برای گزارش عملکرد است، اما خدمات بهزیستی محدود به این ایام نیست. مطالبه ما از همه دستگاه‌ها و نهادها، هم‌افزایی برای کاهش آسیب‌های اجتماعی و توانمندسازی واقعی جامعه هدف است؛ چرا که حمایت مؤثر، زمانی معنا پیدا می‌کند که همراهی سایر ادارات نیز وجود داشته باشد.

انتهای پیام/486

 

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر بخوانید

    متاسفم هیچ پستی با محدوده شما تطبیق ندارد.
    متاسفم هیچ پستی با محدوده شما تطبیق ندارد.
    متاسفم هیچ پستی با محدوده شما تطبیق ندارد.
    متاسفم هیچ پستی با محدوده شما تطبیق ندارد.