مجله ایران اگری (کشاورزی ایران)
0

بورس ۱۳ هزار واحد ریخت

بورس ۱۳ هزار واحد ریخت
بازدید 12

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از فرارو، شاخص کل بورس تهران در پایان معاملات بازار سرمایه با افت ۱۳ هراز و ۷۲۴ واحدی در ارتفاع ۲ میلیون و ۱۵۳ هزار و ۲۰۳ واحدی قرار گرفت و در دومین روز هفته جاری به روند نزولی خود ادامه داد.

 در پایان معاملات امروز، شاخص کل هم‌وزن بورس نیز با افت ۱۰ هزار و ۳۰ واحدی در ارتفاع ۷۴۴ هزار و ۳۰۲ واحدی قرار گرفت.

ارزش امروز بازار بورس به ۷۴ همت رسید و تعداد ۳۴۷ هزار و ۸۰۷ معامله در بازار بورس، رقم خورد.

در پایان معاملات امروز بازار سرمایه، نمادهای تاپیکو، شستا، شتران، خودرو، وغدیر و شبهرن بیشترین تاثیر بر افت شاخص و نماد ذوب بیشترین تاثیر بر رشد شاخص کل بورس داشتند.

شاخص کل فرابورس ایران در پایان معاملات امروز با افت ۳۷۱ واحدی در ارتفاع ۲۵ هزار و ۶۷۰ واحدی قرار گرفت و ارزش بازار اول و دوم فرابورس ایران به ۱۴ همت رسید.

گفتنی است، نمادهای بپاس، آریا، فصبا، وسپهر، انتخاب، هرمز و شاوان بیشترین تاثیر بر افت شاخص فرابورس ایران داشتند.

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر بخوانید

    متاسفم هیچ پستی با محدوده شما تطبیق ندارد.
    متاسفم هیچ پستی با محدوده شما تطبیق ندارد.
    متاسفم هیچ پستی با محدوده شما تطبیق ندارد.
    متاسفم هیچ پستی با محدوده شما تطبیق ندارد.