مجله ایران اگری (کشاورزی ایران)
0

تزریق روزانه 150 تا 250 تن روغن به بازار استان کرمانشاه

تزریق روزانه 150 تا 250 تن روغن به بازار استان کرمانشاه
بازدید 4
استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، سعید کریمی امروز در نشست استاندار کرمانشاه با فرمانداران، مدیران جهاد و صمت استان و شهرستان‌ها و رؤسای اتحادیه‌های صنفی استان با بیان اینکه اجرای طرح جدید یارانه‌ها، طرحی بزرگ، پیچیده و نیازمند برنامه‌ریزی دقیق بود، اظهار کرد: هدف اصلی این طرح، انتقال یارانه از ابتدای زنجیره تولید به مصرف‌کننده نهایی است تا در نهایت رضایت مردم تأمین شود.

وی با تأکید بر اینکه هر طرح بزرگی در ابتدای اجرا ممکن است نواقصی داشته باشد، افزود: با مدیریت مستقیم رئیس‌جمهور در سطح ملی و پیگیری‌های استاندار در استان، مشکلات احتمالی به‌تدریج برطرف خواهد شد و در بلندمدت منافع این طرح به‌طور قطع به مردم خواهد رسید.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه به برگزاری مستمر جلسات تنظیم بازار و امنیت غذایی اشاره کرد و گفت: در برخی روزها پنج جلسه در این حوزه برگزار شده و همه دستگاه‌ها از جمله نهادهای امنیتی، اتحادیه‌ها و اصناف پای کار بودند که جای تقدیر دارد. خوشبختانه در شرایط فعلی، التهابی در بازار استان وجود ندارد.

کریمی تنها دغدغه مقطعی بازار را مربوط به روغن عنوان کرد و افزود: نیاز روزانه استان به روغن در شرایط عادی حدود 100 تن است، اما در روزهای اخیر هیچ‌گاه کمتر از 150 تن روغن به بازار تزریق نشده و حتی در برخی روزها این رقم به 250 تا 300 تن نیز رسیده است لذا نگرانی مردم بیشتر ناشی از افزایش قیمت‌ها و خرید زودهنگام بود که اکنون با اعلام رسمی قیمت‌ها، بازار به‌زودی به ثبات کامل می‌رسد.

آغاز توزیع بیش از 1000 تن روغن، مرغ و برنج در شهرستان‌های استان

وی افزود: در آخرین جلسه تنظیم بازار که تا ساعت 10 شب گذشته با حضور استاندار و تیم اقتصادی استان برگزار شد، تصمیم بر توزیع بیش از 1000 تا 1200 تن از سه قلم کالای اساسی شامل روغن، مرغ و برنج در سطح شهرستان‌ها گرفته شد که این موضوع از طریق مکاتبه و تماس تلفنی به فرمانداران و مدیران جهاد کشاورزی شهرستان‌ها ابلاغ شده و انتظار می‌رود توزیع گسترده این اقلام از امروز آغاز شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با اشاره به واریز یارانه‌ها به حساب تمام دهک‌ها و امکان برداشت آن، تأکید کرد: قیمت‌ها مشخص و قطعی است و امکان عرضه کالا با نرخ‌های قبلی وجود ندارد، چراکه یارانه به‌صورت مستقیم به مردم پرداخت شده است.

کریمی با تأکید بر لزوم همکاری همه دستگاه‌ها برای آرامش بازار گفت: قیمت‌ها بر اساس جداول مصوب به‌صورت شفاف اعلام و برای همه اقلام و بسته‌بندی‌ها ارسال خواهد شد. انتظار داریم با پرهیز از ایجاد جو روانی و هیجانی، اجازه دهیم بازار مسیر طبیعی خود را طی کند.

ا‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌نتهای پیام/

 

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر بخوانید

    متاسفم هیچ پستی با محدوده شما تطبیق ندارد.
    متاسفم هیچ پستی با محدوده شما تطبیق ندارد.
    متاسفم هیچ پستی با محدوده شما تطبیق ندارد.
    متاسفم هیچ پستی با محدوده شما تطبیق ندارد.