مجله ایران اگری (کشاورزی ایران)
0

تصویب افزایش ۴۱ درصدی سرمایه گروه کشتیرانی

تصویب افزایش ۴۱ درصدی سرمایه گروه کشتیرانی
بازدید 11

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از روابط عمومی گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، طی مجمع عمومی فوق‌العاده شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، افزایش سرمایه این شرکت به میزان ۴۱ درصد از محل سود انباشته، با اکثریت آراء به تصویب رسید.

بر این اساس سرمایه گروه کشتیرانی از رقم ۸۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال فعلی، با افزایش ۳۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریالی به ۱۱۶ هزار میلیارد ریال افزایش یافت.

شایان ذکر است آخرین افزایش سرمایه گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در سال ۱۴۰۳ و به میزان ۴۳ درصد از محل سود انباشته صورت گرفته بود.

محمدرضا مدرس خیابانی، مدیرعامل گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران با ارائه گزارشی به مجمع یادآور شد: هدف از افزایش سرمایه در درجه اول، حفظ روند سودآوری گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران است.

وی با اشاره به قدمت حدود ۶ دهه‌ای شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد: با توجه به نقش ملی گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در حمل‌و‌نقل و توسعه اقتصادی کشور، روند نوسازی شرکت اهمیتی حیاتی دارد که در افزایش سرمایه‌های صورت گرفته این مهم نیز از جمله اولویت‌های اول است.

‌لازم به ذکر است مجمع فوق‌العاده گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران امروز یکشنبه ۱۸ خرداد ماه ۱۴۰۴ در محل ساختمان مرکزی این شرکت و با حضور حدود ۸۳ درصد از سهامداران برگزار شد.

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر بخوانید

    متاسفم هیچ پستی با محدوده شما تطبیق ندارد.
    متاسفم هیچ پستی با محدوده شما تطبیق ندارد.
    متاسفم هیچ پستی با محدوده شما تطبیق ندارد.
    متاسفم هیچ پستی با محدوده شما تطبیق ندارد.