مجله کشاورزی و دامداری ایران اگری
0

جوان: صادرات خاویار از گیلان ۲۱ درصد رشد داشته است

تصویر پیدا نشد !
بازدید 31

سعید جوان در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون، چهار هزار و ۱۰۶ کیلوگرم خاویار با گواهی بهداشتی دامپزشکی گیلان به بازارهای جهانی صادر شده است.

وی افزود: این رقم در مدت مشابه سال گذشته سه هزار و ۳۷۵ کیلوگرم بوده که نشان‌دهنده رشد قابل توجه ۲۱ درصدی در صادرات این محصول باارزش است.

صدور گواهی بین‌المللی و ارسال به ۲۵ کشور

معاون سلامت دامپزشکی گیلان خاطرنشان کرد: خاویار تولید شده در استان، با گذراندن مراحل دقیق کنترلی آزمایشگاهی و بهداشتی تحت نظارت دامپزشکی، گواهی‌های قرنطینه‌ای بین‌المللی دریافت کرده و به کشورهای هدف از جمله مقاصد اروپایی، خاورمیانه، آسیای شرقی و استرالیا ارسال شده است.

جوان تأکید کرد: نظارت مستمر بر مراکز پرورش ماهیان خاویاری، کنترل بهداشتی فرآیند تولید و بسته‌بندی و صدور گواهی سلامت برای هر محموله صادراتی، از جمله اقدامات کلیدی بوده که موجب افزایش اعتماد بازارهای جهانی و در نتیجه رشد صادرات شده است.

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالعه بیشتر اخبار و مقالات مجله ایران اگری