مجله ایران اگری (کشاورزی ایران)
0

شاخص بورس ۴ هزار واحد افت کرد

شاخص بورس ۴ هزار واحد افت کرد
بازدید 8

به گزارش اقتصادآنلاین و به نقل از تسنیم، در جریان دادوستد‌های امروز بازار سرمایه، بیش از ۱۳ میلیارد و ۵۸۴ میلیون سهم و حق تقدم به ارزشی بالغ بر ۶ هزار میلیارد تومان در بیش از ۲۲۱ هزار نوبت مورد دادوستد قرار گرفت و شاخص بورس با افت ۴ هزار و ۲۵۴ واحدی در ارتفاع ۲ میلیون و ۴۷۰ هزار و ۹۵۸ واحد قرار گرفت.

بیشترین اثر منفی بر دماسنج بازار سهام در روز جاری به نام نماد‌های معاملاتی نوری، فولاد و رمپنا شد و در مقابل نماد‌های شپدیس، پارسان و خساپا با رشد خود مانع افت بیشتر نماگر بازار سهام شدند.

بر اساس این گزارش، در بازار‌های فرابورس ایران هم با معامله ۶ میلیارد و ۸۱۳ میلیون ورقه به ارزش ۱۵ هزار و ۱۴۳ میلیارد تومان در ۱۱۱ هزار نوبت، شاخص فرابورس (آیفکس) ۳ واحد افت کرد و در ارتفاع ۲۳ هزار و ۲۵۶ واحد قرار گرفت.

در این بازار هم امروز بیشترین اثر منفی بر شاخص فرابورس به نام نماد‌های معاملاتی سامان، شرانل و کیسون شد و در مقابل نماد‌های معاملاتی آریان، فزر و نیان بیشترین اثر مثبت را بر این شاخص به نام خود ثبت کردند.

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر بخوانید

    متاسفم هیچ پستی با محدوده شما تطبیق ندارد.
    متاسفم هیچ پستی با محدوده شما تطبیق ندارد.
    متاسفم هیچ پستی با محدوده شما تطبیق ندارد.
    متاسفم هیچ پستی با محدوده شما تطبیق ندارد.