مجله کشاورزی و دامداری ایران اگری
0

صادرات جوجه یک روزه آزاد شد

صادرات جوجه یک روزه آزاد شد
بازدید 8
اقتصادی

به گزارش خبرگزاری تسنیم، روح اله زحمتکش با تاکید بر اینکه هیچ محدودیتی در میزان صادرات محصولات دام و طیور نداریم، اعلام کرد؛ مجوز صادرات تخم مرغ نطفه دار، جوجه یک روزه و جوجه مادری تخمگذار صادر شده است.

معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی صادرات تلیسه (ماده گاو جوان) را یک ضرورت برای صنعت دامداری خواند و افزود: صادرات تلیسه باید با حجم قابل توجه انجام شود، چراکه این امر برای صنایع دامی یک ضرورت است و انتخاب نیست.

زحمتکش با تاکید بر اینکه صادرات همه محصولات تحت نظر معاونت امور دامی آزاد است، اضافه کرد: صادارت باید مستمر و پایدار باشد و برای این امر لازم است که علاوه بر سود بالا، به ارتقاء کیفیت و رقابت با سایر کشور‌ها توجه شود.

وی پایداری صادرات را عاملی برای پایداری تولید خواند و افزود: تولیدکنندگان ما باید با همین قیمت تمام شده بتوانند با کشور‌های دیگر رقابت کنند و اگر ضرر می‌دهند لازم است که بهره وری را افزایش دهند تا هزینه‌ها با نرخ‌های فروش متناسب شود.

زحمتکش تصریح کرد: ما تلاش می‌کنیم که قیمت‌ها در سطحی باشد که هم تولید کنندگان سود متعارف ببرند و هم حقوق مصرف کنندگان رعایت شود.

معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی درباره صادرات خوراک دام و طیور نیز گفت: فعلا امکان صدور علوفه به صورت مشروط و محدود فراهم است.

انتهای پیام/

 

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *