مجله کشاورزی و دامداری ایران اگری
0

عطر یاس و نذر دل‌ها؛ حرم رضوی غرق در شادی میلاد خورشید هشتم

عطر یاس و نذر دل‌ها؛ حرم رضوی غرق در شادی میلاد خورشید هشتم
بازدید 3
استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، در روزی که آفتاب به میمنت‌ ولادت امام مهربانی‌ها در خراسان طلوعی دوباره کرد، صحن و سرای ملکوتی حرم رضوی آغوشی از گل و گلاب، اشک شوق و دعای عاشقان شد. چهارشنبه‌ای امام‌رضایی، آکنده از بوی یاس و نرگس، با زمزمه «السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع)».

از نخستین ساعات صبح، خیابان‌های منتهی به آستان قدس رضوی رنگ دیگری به خود گرفته‌اند. مردمانی از گوشه و کنار کشور، با گل‌های نرگس و میخک، مریم و یاس در دست، فوج فوج به سوی حرم می‌آیند تا میلاد امام مهربانی‌ها را به محضرش تبریک بگویند.  

عطر یاس و نذر دل‌ها؛ حرم رضوی غرق در شادی میلاد خورشید هشتم

عطر گل‌های تازه در هم آمیخته با دود خوش‌بو و دانه‌های سپید اسپند، در هوای صحن‌ها می‌پیچد و فضای معنوی حرم را چون بهشتی زمینی عطرافشان می‌سازد. 

در ورودی هر صحن، خدام رضوی با لباس‌های سبز و شاخه‌نباتی در دست، لبخند به لب، به استقبال زائران می‌روند؛ لبخندی که از جنس مهر امام رضا(ع) است. صدای خوش آمدگویی‌ها، دعای لب‌ها و زمزمه‌ «ولادتش مبارک» در گوش می‌پیچد و دل‌ها را آرام می‌کند. 

در چایخانه‌های حرم، عطر چای تازه‌دم با طنین صلوات درهم آمیخته است. هر فنجان چای، گرمای مهربانی امام را تداعی می‌کند و نذری‌هایی که از صمیم دل آماده شده‌اند، رنگ و بوی اجابت گرفته‌اند.  

عطر یاس و نذر دل‌ها؛ حرم رضوی غرق در شادی میلاد خورشید هشتم

کیک تولد امام رضا(ع) در گوشه‌ای از صحن انقلاب تزیین شده است؛ طعمی از شیرینی حاجت‌ها دارد، انگار دانه‌دانه‌اش با دعا و اشک اشتیاق زائران ورز داده شده است. هر برش از آن، مزه  امید و روا شدن خواسته‌ها و حاجات را می‌دهد. 

امسال روز میلاد ثامن الحجج(ع) با چهارشنبه امام‌رضایی هم‌زمان شده است؛ چهارشنبه‌ای که سال‌هاست زائرانش آن را روزی خاص می‌دانند.

دعای «اللهم عجل لولیک الفرج» از لب‌ها برمی‌خیزد و در طاق‌ها و مقرنس‌های صحن‌ها طنین‌انداز می‌شود. هر گوشه حرم آینه‌ای از اشتیاق ظهور است؛ آن‌چنان نزدیک که گویی بشارتش را از آسمان می‌شنوی. 

عطر یاس و نذر دل‌ها؛ حرم رضوی غرق در شادی میلاد خورشید هشتم

امروز آسمان مشهد رنگ تبریک دارد، زمین عطر یاس گرفته و دل‌ها غرق در شعف زیارتند.  

الهی سلام و درود و عرض تبریک ما را به آقایمان، ولی‌نعمت و شفیعمان، امام رضا(ع) و خاندان مطهرشان برسان…

انتهای پیام/282

 

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *