مجله کشاورزی و دامداری ایران اگری
0

مرجفون و بازیگران جنگ روانی دشمن با سیلی سخت قانون مواجه می‌شوند

مرجفون و بازیگران جنگ روانی دشمن با سیلی سخت قانون مواجه می‌شوند
بازدید 26
استانها

حجت‌الاسلام‌ والمسلمین رضا نوری، نماینده ولی‌فقیه در خراسان شمالی، در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بجنورد اظهار داشت: توان رزمی ما متکی است بر حضور پرشور مردم در خیابان‌ها، مدیریت معیشت و خدمت‌رسانی به ملت و غلبه بر جنگ روانی دشمن.

وی با اشاره به پیوند این سه رکن با وعده‌های الهی افزود: امیدواریم با تحقق این ارکان، مشمول نصرت الهی شویم و بر دشمن پیروز گردیم.

نماینده ولی‌فقیه در خراسان شمالی با تاکید بر نقش میدانی مردم در حمایت از رزمندگان تصریح کرد: اگر در میدان شهر هستید، حامی و پشتیبان رزمنده‌ها باشید تا دل آن‌ها به حمایت و حضور شما در صحنه گرم بماند.

نوری همچنین خطاب به مدیران شهری و اجرایی استان گفت: اگر مسئول مدیریت شهر هستید، باید شب و روز برای مدیریت معیشت و حل مشکلات مردم کار و تلاش کنید.کوتاهی در خدمت‌رسانی، زمینه‌ساز سوءاستفاده جنگ روانی دشمن خواهد بود.

وی با هشدار نسبت به فضاسازی‌های بدخواهان و جریان‌های جنگ روانی تاکید کرد: نباید به مرجفون، به کسانی که جنگ روانی ایجاد می‌کنند و می‌خواهند دل ملت را خالی کنند و مردم را بترسانند، گوش بدهیم.

نماینده ولی‌فقیه در خراسان شمالی در ادامه افزود: اگر در برابر جنگ روانی دشمن بایستیم و در خدمت‌رسانی به مردم کوتاهی نکنیم، قطعاً پیروزی نصیب ملت خواهد شد.

نوری همچنین با اشاره به همراهی مسئولان اجرایی استان گفت: هم‌صدایی نشانه عزم مشترک برای خدمت به مردم و تقویت جبهه داخلی است.

انتهای پیام/311/..

 

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *