مجله کشاورزی و دامداری ایران اگری
0

مردم سهم به‌سزایی در امنیت داخلی ایفا کردند

مردم سهم به‌سزایی در امنیت داخلی ایفا کردند
بازدید 5
استانها

نبی الله محمدی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در زنجان با قدردانی از حمایت‌های مردمی اظهار کرد: مردم ایران اسلامی در طول جنگ تحمیلی در کف خیابان‌ها حضور گسترده‌ای داشتند و از نیروهای نظامی، انتظامی، امنیتی، امدادی و بسیج پشتیبانی کردند.

وی بیان اینکه مردم سهم به‌سزایی در راستای ارتقای امنیت داخلی کشور ایفا کردند، عنوان کرد: در این بین نیروهای مسلح کشور نیز با هدایت‌های رهبر معظم انقلاب پاسخ‌های کوبنده‌ای را به دشمنان انقلاب دادند و متجاوزان را سر جای خود نشاندند.

نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: متجاوزان که با حملات گستاخانه خود به ایران اسلامی عملیات جنگی را شروع کردند در نهایت با اقتدار نظامی ایران و ایستادگی ملت شکست تحقیرآمیزی خوردند و مجبور به عقب‌نشینی شدند.

وی با بیان اینکه محور مقاومت همیشه آماده و نیروهای مسلح دست به ماشه است و به هر نوع حمله و تجاوزی پاسخ قاطع می‌دهد، تصریح کرد: بدون شک ایران اسلامی همواره پیروز است.

انتهای پیام 

 

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *