مجله کشاورزی و دامداری ایران اگری
0

نخست‌وزیر مجارستان: اگر نتانیاهو به بوداپست بیاید، بازداشت می‌شود

نخست‌وزیر مجارستان: اگر نتانیاهو به بوداپست بیاید، بازداشت می‌شود
بازدید 8

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از میدل ایست مانیتور، پیتر ماگیار نخست وزیر جدید مجارستان امروز دوشنبه گفت که قصد دارد خروج کشورش از دیوان کیفری بین‌المللی (ICC) را متوقف کند و مطمئن است که بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی از تعهدات قانونی بوداپست تحت معاهده این نهاد بین المللی آگاه است.

نخست وزیر جدید مجارستان در یک کنفرانس مطبوعاتی در بوداپست به خبرنگاران گفت: ما از نظر قانونی موظف به اجرای احکام دادگاه (دیوان کیفری بین‌المللی) هستیم و مطمئنم که او (بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی) این را می‌داند.

گفتنی است که نخست وزیر رژیم صهیونیستی به اتهام ارتکاب جنایت علیه بشریت و نسل کشی در غزه از سوی دیوان کیفری بین‌المللی تحت تعقیب است به نحوی که وی پس از ورود به کشورهای این عضو نهاد بین المللی باید بازداشت شود.

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *