مجله کشاورزی و دامداری ایران اگری
0

نظارت بر بازار تا 15 فروردین

نظارت بر بازار تا 15 فروردین
بازدید 8
استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، علی فرهادی، رئیس تعزیرات حکومتی کشور در بازدید از مراکز توزیع کالا مازندران با اشاره به تأکید رئیس‌جمهور بر نظارت مستمر بر بازار، اظهار داشت: مردم مازندران و سراسر کشور اطمینان داشته باشند کالا‌های اساسی به وفور تأمین شده است.

وی افزود: نگرانی بابت دسترسی به اقلام ضروری وجود ندارد.

فرهادی تصریح کرد: دولت و دستگاه‌های اجرایی، امنیت غذایی و سهولت خرید مردم را فراهم کرده‌اند و مجموعه تعزیرات نیز نظارت میدانی را استمرار می‌بخشد.

فرهادی به فعالیت مدیران و ناظران بازار، اشاره کرد و افزود: بیش از 70 درصد نیرو‌های تعزیرات در سطح کشور به طور مستقیم در محل‌های تولید، تهیه و توزیع کالا حضور دارند.

وی بیان کرد: از ابتدای ماه رمضان تا 15 فروردین طرح‌های ویژه نظارتی اجرایی خواهد شد.

رئیس سازمان تعزیرات کشور ادامه داد: کالا‌های اساسی به میزان کافی در بازار وجود دارند و  به مردم توصیه می‌شود خرید‌ را به اندازه نیاز روزانه انجام دهند تا از اسراف و فساد کالا جلوگیری شود.

وی از صدور دستورالعمل‌های جدید برای مقابله با متخلفان و محتکران خبر داد.

به گفته فرهادی  در شرایط ویژه و حساس فعلی، برخورد قاطع و فوری با متخلفان ضروری است و تمامی اختیارات قانونی برای تسریع در رسیدگی و اجرای احکام به تعزیرات تفویض شده است.

فرهادی گفت: سالانه بیش از 800 هزار پرونده در حوزه کالا و خدمات، بهداشت و درمان و قاچاق کالا و ارز تشکیل و رسیدگی می‌شود.

رئیس سازمان تعزیرات از مردم خواست با اطمینان و آرامش، کالا‌های ضروری را تهیه کنند.

انتهای پیام/

 

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *