به گزارش خبرگزاری تسنیم از بجنورد، حجتالاسلاموالمسلمین رضا نوری، پیش از ظهر امروز در آیین بیعت روحانیون این استان با رهبر معظم انقلاب، اظهار داشت: خداوند توفیق داد در سه بخش (میدان جنگ، اراده قوی، ایمان) قدرتمند ظاهر شویم. اگر اراده و ایمان نباشد، امکانات بیارزش است.
وی با بیان اینکه به تدبیر رهبری این قدرت شکل گرفت، افزود: اگر حمایتهای ایشان نبود، امروز موشکباران دشمن را بر سر خود تماشا میکردیم.
نماینده ولیفقیه در خراسان شمالی تأکید کرد: کشورهای عربی که پایگاههایشان را در اختیار آمریکا قرار دادند، باید تاوان پس بدهند.
وی خاطرنشان کرد: آمریکا دو بار از ایران درخواست آتشبس کرده، اما ایران پاسخی نداده است. این نشانه زلزله در استکبار است.
نوری با تاکید بر حضور مردم در خیابان ها گفت: وظیفه مردم امروز موشک زدن نیست، بلکه حضور در خیابانها و پشتیبانی از انقلاب است.
انتهای پیام/311
نظرات کاربران