مجله کشاورزی و دامداری ایران اگری
0

هیچ تعهد بین‌المللی کالاهای اساسی در ایام جنگ معطل نماند

هیچ تعهد بین‌المللی کالاهای اساسی در ایام جنگ معطل نماند
بازدید 5
اقتصادی

به گزارش خبرگزاری تسنیم  مسعود نمازی مدیرعامل موسسه جهاد استقلال با اشاره به 2 جنگ تحمیلی تجربه‌شده در سال 1404، گفت: این موسسه در زمان جنگ به شدت در بخش تامین کالاهای اساسی فعال بود و هیچ تعهد بین‌المللی را هم معطل نگذاشت.

وی افزود: سال 1404 برای کشور و بخش‌های مختلف اقتصادی، سالی همراه با فشارهای امنیتی، جنگی و اختلال در زنجیره تأمین کالاهای اساسی بود؛ اما در همین شرایط، موسسه جهاد استقلال با محوریت تامین امنیت غذایی و پشتیبانی از ظرفیت‌های لجستیکی کشور نقشی ویژه بر عهده گرفت.

وی افزود: از همان لحظه شروع جنگ، با دستور وزیر جهاد کشاورزی شرکت‌ها فعال شدند و نمایندگان مان را به مبادی ورودی کشور شامل بندر امام، چابهار و بنادر شمالی اعزام کردیم. مسائل امنیتی، حفاظتی و پدافند غیرعامل را با هماهنگی حراست کاملاً رعایت کردیم و شبانه‌روز در کنار نیروهای مسلح برای تأمین امنیت غذایی مردم فعالیت می‌کنیم.

انتهای پیام/

 

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *