مجله کشاورزی و دامداری ایران اگری
0

پیام آیت‌الله مکارم شیرازی در پی حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به لبنان

پیام آیت‌الله مکارم شیرازی در پی حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به لبنان
بازدید 3
استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم ، پیام حضرت آیت الله مکارم شیرازی در پی حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به لبنان بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

اِنّا لله و اِنّا إلیه راجعون

خبر حملات وحشیانه و تأسف‌بار رژیم صهیونی به بخش‌هایی از کشور لبنان و شهادت و مجروح شدن صدها تن از مردم بی‌دفاع، به‌ویژه زنان و کودکان، موجب تأثر و اندوه عمیق گردید.

بی‌تردید این رژیم که پایبندی به اصول انسانی ندارد، با حمله به بیمارستان‌ها، زیرساخت‌های حیاتی و مراکز غیرنظامی، مرتکب جنایاتی شده است که وجدان هر انسان آزاده ای را به شدت جریحه‌دار می‌سازد.

شایسته است امت های مسلمان، آزادگان جهان و دولت های اسلامی از مردم بی‌پناه این سرزمین و حزب الله شجاع و مقاوم آنان، حمایت نمایند و توجه داشته باشند که تجربه‌های پیشین نشان داده است هرگونه سستی یا سازش در برابر تجاوز، زمینه‌ساز تکرار و تشدید آن خواهد بود.

انتظار می‌رود مسئولان و نهادهای ذی‌ربط جمهوری اسلامی ایران همچون گذشته، در چارچوب وظایف انسانی و اسلامی خود در جهت کاهش آلام و حمایت از مردم مظلوم لبنان اهتمام ورزند.

اینجانب این مصیبت جانسوز را به محضر حضرت ولیّ عصر (ارواحنا فداه) تسلیت عرض نموده، علوّ درجات شهداء، شفای عاجل مجروحان و صبر و اجر بازماندگان را از درگاه خداوند متعال مسئلت دارم.

انتهای پیام/

 

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *