مجله کشاورزی و دامداری ایران اگری
0

کشف 20 تن قند احتکارشده در دهدشت؛ دو متهم در دام اطلاعات سپاه

کشف 20 تن قند احتکارشده در دهدشت؛ دو متهم در دام اطلاعات سپاه
بازدید 3
استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از دهدشت، سرهنگ پاسدار سید علی‌اصغر پوربهشت، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج کهگیلویه اظهار کرد: پس از تلاش‌های اطلاعاتی و شبانه‌روزی دو نفر که با دپوی مقدار قابل توجهی قند قصد داشتند در بازار عرضه و تقاضا اخلال ایجاد کنند شناسایی و تحت تعقیب قرار گرفتند.

وی افزود: متهمان حدود 5 تن از قند احتکارشده را در یک انبار و 15 تن باقیمانده را در انباری دیگر در سطح شهر دهدشت دپو کرده بودند و قصد داشتند با سوءاستفاده از شرایط اقتصادی موجود و ایجاد بازار کاذب سود کلانی کسب کنند.

 پوربهشت تصریح کرد: این محموله فاقد هرگونه مجوز قانونی بوده و با هماهنگی با اداره تعزیرات حکومتی و اداره صمت شهرستان این محموله به‌طور کامل ضبط و توقیف شده است.

وی با تأکید بر اینکه این مقدار قند در روزهای آینده وارد چرخه توزیع می‌شود، عنوان کرد: تمامی قندهای احتکارشده با نرخ مصوب دولتی و در بازار شهرستان توزیع می‌شود تا بدون ضرر به مردم به چرخه مصرف بازگردد.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج کهگیلویه با بیان اینکه شناسایی و دستگیری این افراد نشانه هوشیاری و آمادگی کامل نیروهای امنیتی و اطلاعاتی کشور است، تصریح کرد: این اقدام در شرایط حساس جنگ اقتصادی و تحریم‌های ظالمانه صورت گرفته و ثابت می‌کند که هیچ سوءاستفاده‌ای از چشم سربازان گمنام پنهان نمی‌ماند.

وی ضمن قدردانی از همکاری دستگاه قضایی و تعزیرات حکومتی، از تمام شهروندان خواست: هرگونه گزارش در خصوص احتکار، کم‌فروشی یا سایر تخلفات اقتصادی را با فوریت از طریق سامانه 114 به سازمان اطلاعات سپاه اطلاع دهند و مشارکت مردم در تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی و مقابله با فساد، حیاتی و تعیین‌کننده دانست.

 پوربهشت با اشاره به عملیات مشابه در روزهای گذشته خاطرنشان کرد: پیش از این نیز در تاریخ 10 فروردین ماه امسال مقدار 23 تن قند احتکارشده در همین منطقه کشف و با هماهنگی دستگاه‌های نظارتی، به قیمت مصوب دولتی در بازار عرضه شده بود و این نشان‌دهنده آن است که برخورد با احتکارکنندگان به صورت مستمر و بدون وقفه ادامه دارد.

انتهای پیام/

 

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *