مجله ایران اگری (کشاورزی ایران)
0

بورس را هک کنید جایزه بگیرید!

بورس را هک کنید جایزه بگیرید!
بازدید 14

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از تسنیم، پس از برگزاری نخستین مرحله رویداد «کشف باگ جایزه‌دار» که از ۲۴ تا ۲۶ بهمن ۱۴۰۲ با حضور ۱۴۰ نفر از متقاضیان به صورت آنلاین با هدف ارتقای امنیت سایبری و استفاده از ظرفیت فعالان این حوزه صورت گرفت از دیروز ۴۰ متقاضی که به مرحله دوم راه یافتند، به مدت سه روز به صورت حضوری در محل سازمان بورس و اوارق بهادار به منظور کشف باگ‌ها سامانه‌ها رقابت خود را آغاز کردند.

در این خصوص حامد سنجری، رئیس مرکز نظارت بر امنیت اطلاعات بازار سرمایه اعلام کرد: پس از پایان یافتن مرحله دوم بر اساس گزارش‌های واصله و بررسی مستندات گروه‌های برتر مشخص خواهند شد، که ضمن تقدیر و اعطای جوایز در مراسم اختتامیه که با حضور مسئولان سازمان بورس و اوراق بهادار و مسئولان سایبری کشور برگزار می‌شود، سازمان بورس نیز در ادامه با افراد برگزیده تعامل سازنده و مفید انجام خواهد داد.

مسابقه حضوری باگ جایزه دار در گام نخست با بررسی سه سامانه عملیاتی «TSETMC، سامانه سجام و DDN » آغاز و دو سامانه دیگر نیز از امروز افزوده خواهد شد تا در مجموع پنج سامانه مورد نظر سازمان بورس و اوراق بهادار مورد ارزیابی قرار گیرد.

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر بخوانید

    متاسفم هیچ پستی با محدوده شما تطبیق ندارد.
    متاسفم هیچ پستی با محدوده شما تطبیق ندارد.
    متاسفم هیچ پستی با محدوده شما تطبیق ندارد.
    متاسفم هیچ پستی با محدوده شما تطبیق ندارد.