مجله ایران اگری (کشاورزی ایران)
0

بررسی تک سهمی از گروه محصولات کاغذی/ چافست بیشترین رشد فروش ماهانه را ثبت نموده است

بررسی تک سهمی از گروه محصولات کاغذی/ چافست بیشترین رشد فروش ماهانه را ثبت نموده است
بازدید 13

اقتصاد آنلاین – مینا یوسفی؛ چافست سهمی با شناور پایین و کم معامله است که امروز با اقبال خریداران به صف خرید نشسته است.

معرفی

شرکت چاپ افست با تاسیس چاپخانه و بهره برداری از آنها. چاپ و نشرکتب و یا مطبوعات وهرگونه عملیات مربوط به چاپ و نشر مطبوعات و کتب و تولید لوازم التحریر و لوازم بسته بندی و عملیات مربوط به آن و عملیات تجاری و بازرگانی می پردازد. شرکت افست در سال ۱۳۳۶ در اداره ثبت شرکتها به ثبت رسید و در سال ۱۳۵۰ پس از اصلاح قانون تجارت به سهامی خاص و سپس در سال ۱۳۵۵ به سهامی عام تبدیل گردید.

تولید شرکت عمدتا بر اساس سفارشهای سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی بوده و پس از ارسال برای مشتری درآمد آن شناسایی می شود.از آنجا که سفارش های مشتریان بسته به تعداد صفحات، تعداد رنگ، قطع و تیراژ بسیار متنوع و متفاوت است و وزن تولیدات نیز نمی‌تواند مبین انجام کار واقعی باشد لذا ظرفیت تولید بر حسب “ساعت ماشین” تعریف می شود.

آخرین گزارش شرکت:

بیشترین رشد شهریور امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته در گروه محصولات کاغذی به افست اختصاص دارد.

شرکت افست شرکتی دوره ای و فصلی است. شرکت طی عملکرد ۱ ماهه منتهی به ۱۴۰۲/۰۶/۳۱ معادل ۶۶۰,۹۲۲ میلیون ریال از محصولات خود را به فروش رسانده است که نسبت به دوره ۱ ماهه مشابه سال قبل ۱۳۱% افزایش داشته است.

«چافست» با سرمایه ثبت شده ۱,۹۳۰,۰۰۰ میلیون ریال طی عملکرد ۱۲ ماهه سال مالی منتهی به ۱۴۰۲/۰۶/۳۱ مبلغ ۶,۶۷۸,۱۳۶ میلیون ریال درآمد فروش داشته است که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۶۱% رشد داشته است.رش

تحلیل تکنیکال :

بررسی تک سهمی از گروه محصولات کاغذی/ چافست بیشترین رشد فروش ماهانه را ثبت نموده است

افست پس از تکمیل سمیتریک بلند مدتی و حتی رسیدن از محدوده ۲۱۰۰ به محدوده ۳۵۰ تومان ، وارد الگوی صعودی شده است. A تکمیل و حال در الگوی B هستیم. اما نمی توان نظر قطعی داد که B چه الگوییی را طی میکند.

در صورت فلت بودن ریزش اخیر که قابل توجه هم بوده C به پایان رسیده و وارد موج صعودی بعدی الگوی بالاتر شده ایم. لذا حمایت در این سناریو  ۷۵۰-۷۳۰ حد ضرر سهامداری است و میان مدت هدف های ۱۰۰۰ و ۱۲۹۰ و ۱۶۰۰ پیش روی سهم خواهد بود.

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر بخوانید

    متاسفم هیچ پستی با محدوده شما تطبیق ندارد.
    متاسفم هیچ پستی با محدوده شما تطبیق ندارد.
    متاسفم هیچ پستی با محدوده شما تطبیق ندارد.
    متاسفم هیچ پستی با محدوده شما تطبیق ندارد.