مجله ایران اگری (کشاورزی ایران)
0

آغاز واکسیناسیون دام‌های سبک و سنگین شهرستان دنا علیه بیماری تب برفکی

آغاز واکسیناسیون دام‌های سبک و سنگین شهرستان دنا علیه بیماری تب برفکی
بازدید 5

به گزارش خبرگزاری مهر، کرم چهارلنگ اظهار کرد: با توجه به شیوع سویه جدید ویروس تب برفکی در برخی نقاط کشور و در راستای حفظ سلامت دام‌های منطقه، عملیات واکسیناسیون دام‌های حساس در سطح شهرستان دنا آغاز شده است.

وی افزود: در این مرحله، از واکسن به روز شده و مؤثر علیه سویه جدید این ویروس استفاده می‌شود تا سطح ایمنی دام‌ها افزایش و از بروز خسارات اقتصادی در دامداری‌ها جلوگیری شود.

مدیرکل دامپزشکی کهگیلویه و بویراحمد از دامداران درخواست کرد ضمن همکاری کامل با اکیپ‌های دامپزشکی، نسبت به واکسینه کردن دام‌های خود در زمان مقرر اقدام کنند.

وی رعایت اصول بهداشتی، ضدعفونی مستمر جایگاه دام و جلوگیری از نقل و انتقال غیرمجاز دام را در کنترل بیماری تب برفکی مهم عنوان کرد.

به گفته چهارلنگ در مرحله اول واکسیناسیون تعداد ۹ هزار رأس دام و در مرحله بعد نیز تعداد ۱۱ هزار رأس دام سبک و سنگین شهرستان دنا با همت اکیپ‌های عملیات صحرایی بخش‌های دولتی و خصوصی دامپزشکی ایمن سازی خواهند شد.

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر بخوانید

    متاسفم هیچ پستی با محدوده شما تطبیق ندارد.
    متاسفم هیچ پستی با محدوده شما تطبیق ندارد.
    متاسفم هیچ پستی با محدوده شما تطبیق ندارد.
    متاسفم هیچ پستی با محدوده شما تطبیق ندارد.