مجله ایران اگری (کشاورزی ایران)
0

پیش بینی بورس دوشنبه ۱۶ آبان / پیراهن شماره ۸ بر تن شاخص کل؟

پیش بینی بورس دوشنبه ۱۶ آبان / پیراهن شماره ۸ بر تن شاخص کل؟
بازدید 4

به گزارش سرویس بورس اقتصادآنلاین؛ بورس معاملات روز یکشنبه را هم صعودی به پایان برد و شاخص کل با افزایش بیش از ۱۶ هزار و ۳۵۰ واحدی به سطح یک میلیون و ۳۴۴ هزار واحد بازگشت و شاخص هم وزن نیز با رشد حدود ۵هزار واحدی توانست خود را به مرز ۳۸۰ هزار واحدی نزدیک کند. ارزش معاملات خرد هم هرچند نسبت به روز گذشته کاهش نسبی داشت اما همچنان در مقایسه با هفته های گذشته امیدوار کننده به نظر می‌رسد.

بررسی روند تغییرات شاخص کل در معاملات روز یکشنبه نشان می‌دهد که همچون معاملات شنبه،‌ بخش اعظمی از رشد شاخص کل در همان ۹۰ دقیقه ابتدایی بازار رقم خورده است؛ شاخص کل حدود ۷۰ درصد رشد بیش از ۱۶هزار واحدی روز یکشنبه را تا ساعت ۱۰:۳۰ طی کرد و در ادامه شتاب رشد شاخص کل گرفته شد. با این وجود تفاوت روند شاخص کل در معاملات روز شنبه و یکشنبه این بود که در معاملات روز شنبه به نظر می رسید که صف خرید شدن نمادهای اثرگذار منجر به کاهش شتاب شاخص کل شده بود اما در معاملات روز یکشنبه اینگونه نبود. موضوعی که شاید پس از چند روز روند صعودی منجر به افزایش عرضه ها به ویژه در گروه‌هایی که طی یک هفته گذشته رشد شارپی را تجربه کردند، شود.

پیش بینی بورس شاخص کل

شاخص هم وزن نیز روند مشابه شاخص کل را در معاملات روز یکشنبه تجربه کرد. با این وجود نگاهی به روند تغییرات شاخص هم وزن در معاملات روز یکشنبه نشان می‌دهد که شاخص هم وزن نسبت به شاخص کل رشد متوازن تری را تجربه کرده است.

پیش بینی بورس شاخص هم وزن

از روند تغییرات شاخص کل و شاخص هم وزن در معاملات روز یکشنبه اینگونه به نظر می‌رسد که نمادهای بزرگ بازار که در ابتدای هفته گذشته با حمایت نسبتاً قوی همراه شده اند، شاهد افزایش نسبی قدرت عرضه بودیم. اما کماکان قدرت نسبی تقاضا در کلیت بازار مشهود است.

ارزش معاملات خرد؛عالی نبود ولی بد هم نیست

در جریان معاملات روز یکشنبه ارزش معاملات خرد حدود ۳هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان بود که هر چند نسبت به روز گذشته کاهش حدود ۱۰ درصدی را نشان می‌دهد اما از یکسو نسبت به میانگین هفته گذشته بیش از ۴۲ درصد افزایش یافته است و از سوی دیگر، در نزدیکی‌های میانگین سال ۱۴۰۱ خود قرار دارد. بنابراین هر چند که ارزش معاملات خرد نسبت به روز گذشته کاهش یافته اما به نظر نمی رسد تا زمانیکه به زیر ۳ هزار میلیارد تومان کاهش پیدا نکند، چندان نگران کننده باشد.

پیش بینی بورس ارزش معاملات خرد

بر خلاف روز گذشته، حقیقی‌ها در جریان معاملات روز یکشنبه بیش از ۱۲۱ میلیارد تومان از بورس پول خارج کردند. با این وجود و با توجه به ارزش معاملات خرد، این میزان خروج پول حقیقی ( حدود ۴درصد ارزش معاملات خرد) چندان هشدار دهنده نیست.

پیش بینی بورس پول حقیقی

پیش بینی بورس دوشنبه ۱۶ مهر

با توجه به روند معاملات روز یکشنبه به نظر می‌رسد که بورس روز دوشنبه نسبت به یک هفته گذشته با افزایش فشار فروش نسبی همراه شود. هر چند چندان بعید به نظر نمی رسد که این فشار فروش به قرمزپوشی بازار سهام منتج شود اما حداقل اینگونه به نظر می رسد که کمی از آتش بورس در معاملات روز دوشنبه کاسته شود. این موضوع به ویژه در نمادهایی که ابتدای هفته گذشته با حمایت قوی تری همراه بودند،‌ بیش‌تر مشهود خواهد بود.

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر بخوانید

    متاسفم هیچ پستی با محدوده شما تطبیق ندارد.
    متاسفم هیچ پستی با محدوده شما تطبیق ندارد.
    متاسفم هیچ پستی با محدوده شما تطبیق ندارد.
    متاسفم هیچ پستی با محدوده شما تطبیق ندارد.