مجله کشاورزی و دامداری ایران اگری
0

فرمانده هوانیروز ارتش: هوانیروز امنیت را برای ایران به ارمغان آورد

فرمانده هوانیروز ارتش: هوانیروز امنیت را برای ایران به ارمغان آورد
بازدید 5
استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، امیر سرتیپ دوم خلبان سید قاسم خاموشی فرمانده هوانیروز ارتش در مراسم تشییع پیکر مطهر شهیدان سرهنگ دوم خلبان مجتبی کیانی و سرتیپ دوم خلبان حامد سرو آزاد در پایگاه شهید وطن‌پور اصفهان ضمن عرض تسلیت شهادت این دو خلبان و دو تن از هموطنان در حادثه هوایی اخیر، این روزها را برای خانواده هوانیروز بسیار سخت و غمبار توصیف کرد و گفت: شهدای بزرگوار هوانیروز با ایثار و از خودگذشتگی و نثار جان خود، امنیت و اقتدار را برای کشور عزیزمان به ارمغان آوردند.

فرمانده هوانیروز ارتش با اشاره به نقش این شهدا در تربیت نسل‌های آینده خلبانان افزود: این شهدای بزرگوار با تمام وجود و توان خود در جهت آموزش خلبانان هوانیروز تلاش کردند و شاگردان بسیاری را تربیت و به جامعه نیروهای مسلح تحویل دادند که این زحمات در نسل‌های آینده نیز ساری و جاری خواهد ماند.

امیر خاموشی با بیان اینکه خلبانان هوانیروز در هشت سال دفاع مقدس، امدادرسانی به مردم و همه عرصه‌های مورد نیاز لحظه‌ای درنگ نکردند، تصریح کرد: این خلبانان جان‌برکف با از خودگذشتگی و ایثار، امنیت و آرامش را برای کشور و نظام و خدمت به مردم به ارمغان آوردند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خطاب به خانواده‌های معظم شهدا گفت: خدمت خانواده‌های این عزیزان تسلیت می‌گویم و تبریک می‌گویم که چنین فرزندان ارزشمندی را تربیت کردند و به جامعه تحویل دادند.

فرمانده هوانیروز ارتش شهادت را آرزوی همه رزمندگان دانست و خاطرنشان کرد: هر کسی به فیض عظیم شهادت نائل نمی‌شود و این افتخار نصیب این شهدای گرانقدر شد که خداوند آنها را پذیرفت.

امیر خاموشی با قدردانی از همراهی مردم و مسئولان در روزهای پس از این حادثه گفت: از حضور همه عزیزان، بالاخص مردم خوب خمینی‌شهر و مسئولین این دو شهرستان که با تمام وجود در کنار ما بودند و از ارگان‌های محترم آتش‌نشانی، هلال‌احمر و ستاد بحران که همراهی کردند، سپاسگزارم.

وی با اشاره به حضور امیر سرتیپ امیرعلی جهانشاهی فرمانده نیروی زمینی ارتش در این مراسم تأکید کرد: من از طرف کارکنان هوانیروز به شما قول می‌دهم که با شهادت این عزیزان و با خون این شهدا، مصمم‌تر و مقتدرتر از قبل در راه امنیت کشورمان و خدمت به مردم لحظه‌ای درنگ نکنیم و راه این شهدا را با تمام توان ادامه دهیم.

انتهای پیام/174

 

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *