مجله کشاورزی و دامداری ایران اگری
0

تأکید بر برخورد با گران‌فروشی در بازار لرستان

تأکید بر برخورد با گران‌فروشی در بازار لرستان
بازدید 3

به گزارش خبرگزاری مهر، امید امیدی شاه‌آباد در حاشیه ستاد تنظیم بازار لرستان در سخنانی بر ضرورت، اظهار داشت: در راستای تنظیم، رصد و بررسی تأمین، توزیع و قیمت کالاهای اساسی در استان ستاد تنظیم بازار با حضور اعضای کارگروه تنظیم بازار استان تشکیل شد.

وی ادامه داد: در این جلسه پس از گزارش آخرین وضعیت موجودی و روند تولید و توزیع کالاهای اساسی و اقلام ضروری توسط دستگاه‌های متولی بر روند اقدامات و پیگیری‌های مستمر مبنی بر نظارت مؤثر و بازدارنده از سطح بازار و دستگاه‌های خدمات‌رسان تأکید شد.

معاون اقتصادی استانداری لرستان، تصریح کرد: در این جلسه همچنین وضعیت تأمین شیرخشک و داروهای کمیاب در داروخانه‌ها موردبحث و بررسی قرار گرفت.

امیدی، افزود: در خصوص برخورد با متجاهرین و گران‌فروشان و اعلام لیست آن‌ها به اداره کل تعزیرات حکومتی برای پلمب نیز در این جلسه تأکید شد.

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *