مجله کشاورزی و دامداری ایران اگری
0

اهدای زمین موروثی در پی حمله آمریکایی -صهیونی به حسینیه اعظم زنجان

اهدای زمین موروثی در پی حمله آمریکایی -صهیونی به حسینیه اعظم زنجان
بازدید 7
استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان، در اقدامی خداپسندانه و برخاسته از ارادت دیرینه به ساحت اباعبدالله‌الحسین علیه‌السلام، برادران حسینی قطعه‌ای از زمین‌  سهم‌الارث خود را به حسینیه اعظم زنجان اهدا کردند. این اقدام در حالی صورت می‌گیرد که تنها مدت کوتاهی از حمله آمریکایی‌صهیونیستی یازدهم فروردین‌ماه به حسینیه اعظم می‌گذرد؛ حمله‌ای که قلب مردم زنجان و دلدادگان حسینی را جریحه‌دار کرد.

اهدای زمین موروثی در پی حمله آمریکایی -صهیونی به حسینیه اعظم زنجان

در روزهای پس از این واقعه، گروه‌های مختلف مردمی با اقدامات داوطلبانه و خدمت‌رسانی برای مرمت و حمایت از مجموعه وارد میدان شدند و این اهدا نیز در امتداد همان حرکت‌های مومنانه و برخاسته از عشق به سیدالشهدا علیه‌السلام انجام پذیرفت.

اقدام یادشده با هدف تقویت فعالیت‌های فرهنگی، مذهبی و گسترش فضاهای مورد نیاز عزاداران حسینی صورت گرفته و بخشی از جریان دائمی نذر، وقف و خدمت عاشقان اباعبدالله علیه‌السلام در زنجان محسوب می‌شود.

اهدای زمین موروثی در پی حمله آمریکایی -صهیونی به حسینیه اعظم زنجان

حسینیه اعظم زنجان، به عنوان یکی از بزرگ‌ترین مراکز دینی و پایگاه‌های عزاداری کشور، هر ساله در ایام محرم میزبان انبوه عزادارانی است که با دل‌های لبریز از محبت حسینی به این مکان مقدس قدم می‌گذارند.

انتهای پیام/ن

 

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *