مجله کشاورزی و دامداری ایران اگری
0

آسیب جدی به 3200 واحد مسکونی شهرری در حملات 40 روزه

آسیب جدی به 3200 واحد مسکونی شهرری در حملات 40 روزه
بازدید 7
استانها

رضا شنگی، شهردار منطقه 20 تهران در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در ری، با اشاره به آسیب‌های وارده به منطقه 20، اظهار کرد: در جریان حملات اخیر رژیم صهیونیستی و آمریکا در جنگ رمضان که به مدت 40 روز ادامه داشت، شهرری در مجموع در بیش از 22 نقطه هدف حملات قرار گرفت.

وی افزود: از این تعداد حدود 14 نقطه در محدوده بافت شهری واقع شده و خسارات قابل توجهی به منازل و زیرساخت‌ها وارد شده است.

شهردار منطقه 20 با اشاره به گستره و اهمیت شهر ری و وسعت زیرساخت‌های شهری آن، گفت: در این حملات حدود 3200 واحد مسکونی مردم دچار آسیب جدی شد و بسیاری از خانواده‌ها با مشکلات گسترده‌ای مواجه شدند.

وی در ادامه به آسیب واردشده به یکی از مهم‌ترین مراکز فرهنگی شهرری اشاره و تصریح کرد: فرهنگسرای ولا که تنها زیرساخت بزرگ فرهنگی و اجتماعی شهرری محسوب می‌شود و محل مراجعه جوانان، دانش‌آموزان، خانواده‌ها و به‌ویژه بانوان بود، مستقیماً مورد اصابت قرار گرفت و خسارات سنگینی به آن وارد شد.

کارگری: شهرری از تنش‌های آبی سال گذشته با موفقیت عبور کرد

شنگی در پایان خاطرنشان کرد: ارزیابی دقیق خسارات و برنامه‌ریزی برای بازسازی مناطق آسیب‌دیده در دستور کار مدیریت شهری قرار دارد.

انتهای پیام/

 

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *