مجله کشاورزی و دامداری ایران اگری
0

شریعتی: خدمات جهادی دامپزشکی در مناطق کم‌برخوردار ادامه دارد

شریعتی: خدمات جهادی دامپزشکی در مناطق کم‌برخوردار ادامه دارد
بازدید 4

به گزارش خبرنگار مهر، احمد شریعتی، بعد از ظهر چهارشنبه، در جریان اجرای طرح جهادی دامپزشکی در مناطق کم‌برخوردار، از نزدیک بر روند ارائه خدمات به دامداران نظارت کرد.

وی با اشاره به اهمیت پیشگیری در کنترل بیماری‌های دامی اظهار کرد: واکسیناسیون علیه بیماری‌هایی از جمله هاری و نیوکاسل و همچنین سمپاشی جایگاه‌های نگهداری دام، از اقدامات مؤثر برای کاهش مخاطرات بهداشتی و پیشگیری از خسارت به دامداران است.

مدیرکل دامپزشکی استان تهران افزود: رویکرد مجموعه دامپزشکی استان، رساندن خدمات تخصصی به مناطق و بهره‌بردارانی است که دسترسی محدودتری به این خدمات دارند و طرح‌های جهادی نیز با همین هدف دنبال می‌شود.

شریعتی ادامه داد: حضور میدانی کارشناسان و تیم‌های دامپزشکی در کنار دامداران، علاوه بر پیشگیری از بیماری‌ها، به حفظ سرمایه‌های دامی، ارتقای بهداشت دام و پایداری زنجیره تولید محصولات پروتئینی کمک می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: مجموعه دامپزشکی استان تهران، صیانت از سلامت جامعه و امنیت غذایی را مسئولیتی مستمر می‌داند و ارائه خدمات پیشگیرانه و بهداشتی در مناطق کم‌برخوردار با جدیت ادامه خواهد داشت.

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *