مجله کشاورزی و دامداری ایران اگری
0

نیکزاد: مجلس تعطیل نیست/ بر ثبات اقتصادی متمرکز شده‌ایم

نیکزاد: مجلس تعطیل نیست/ بر ثبات اقتصادی متمرکز شده‌ایم
بازدید 6
استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، علی نیکزاد نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی در حاشیه بازدید میدانی از پروژه کمربندی شرقی بابل با تأکید بر اینکه فرمایشات رهبر انقلاب مبنی بر حل مشکلات بدون بزرگ‌نمایی، یک دستورالعمل حکمرانی است، اظهار داشت: دشمن حتی با اعتراف سرویس‌های جاسوسی خود نظیر MI6 به عدم شناخت مردم ایران، در محاسباتش شکست خورده است.

وی ضمن قدردانی از تلاش‌های مسئولان محلی برای پیگیری مطالبات زیرساختی این شهرستان، با اشاره به توطئه‌های اخیر دشمنان علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی گفت: از روزهای آغازین انقلاب و در طول سال‌های دفاع مقدس تا جنگ‌های ترکیبی اخیر، دشمن همواره به دنبال تغییر رژیم و ایجاد شکاف میان مردم و حاکمیت بوده است. آن‌ها قصد داشتند با به خیابان کشاندن مردم و زدن علمدار انقلاب، پرچم را بر زمین بیندازند، اما در برابر اراده پولادین این ملت ناکام ماندند.

نیکزاد با اشاره به گزارش‌های امنیتی تصریح کرد: جالب اینجاست که حتی سرویس‌های جاسوسی غربی از جمله MI6 در تحلیل‌های خود اقرار کرده‌اند که در شناخت ماهیت ملت ایران دچار اشتباه استراتژیک شده و ابعاد این انقلاب را به درستی درک نکرده‌اند. این اعتراف، نشانه روشنی از زنده بودن و پویایی گفتمان انقلاب اسلامی است.

نایب‌ رئیس مجلس شورای اسلامی در تبیین فرمایشات اخیر مقام معظم رهبری مبنی بر ضرورت پرهیز از بزرگنمایی مشکلات و تمرکز مسئولان بر حل آن‌ها، خاطرنشان کرد: به اعتقاد بنده، سخنان رهبر فرزانه انقلاب صرفاً یک توصیه اخلاقی یا رسانه‌ای نیست؛ بلکه یک «وظیفه حکمرانی» برای تمامی ارکان نظام از جمله مجلس شورای اسلامی است.

وی ادامه داد: مجلس در این زمینه دو مسئولیت هم‌زمان برعهده دارد؛ نخست شناخت دقیق و صادقانه مسائل و دوم، فراهم‌سازی مسیرهای قانونی و اجرایی برای رفع کاستی‌ها. ما نباید مشکلات مردم را انکار کنیم؛ مردم با مسائل اقتصادی، معیشتی و برخی مجلس به دنبال نتیجه ملموس است.

نیکزاد با اشاره برگزاری جلسات متعدد در مجلس گفت: مجلس تعطیل نیست و جلسات در حال برگزاری است و کمیسیون‌ها هم جلسات خود را مرتب برگزار می‌کنند.

وی به فعالیت مستمر کمیسیون‌های تخصصی مجلس و تصویب قوانین راهبردی از جمله در حوزه مهریه و معیشت افزود: ما به دنبال عبور از مرحله حرف و شعار هستیم. اولویت قطعی مجلس، ثبات اقتصادی، ‌حمایت از تولید و رفع موانع سرمایه‌گذاری است تا آثار اقدامات قانونی در سفره مردم به صورت ملموس احساس شود. مجلس آمادگی کامل دارد تا با همکاری دستگاه‌های ذی‌ربط، گره‌های اجرایی را باز کند.

وی بیان کرد: اولویت قطعی مجلس، ثبات اقتصادی، حمایت از تولید و رفع موانع سرمایه‌گذاری است تا آثار اقدامات قانونی در سفره مردم به صورت ملموس احساس شود. مجلس آمادگی کامل دارد تا با همکاری دستگاه‌های ذی‌ربط، گره‌های اجرایی را باز کند.

انتهای پیام/.

 

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *