مجله کشاورزی و دامداری ایران اگری
0

آیت‌الله جوادی آملی: با همراهی این مردم، کشور پیروز است

آیت‌الله جوادی آملی: با همراهی این مردم، کشور پیروز است
بازدید 4
استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم ، غلامرضا نوری قزلجه وزیر جهاد کشاورزی با حضور در بیت آیت‌الله جوادی آملی با ایشان دیدار و گفت‌وگو کرد.

آیت‌الله جوادی آملی در این دیدار با تأکید بر نقش مردم در حفظ کشور اظهار کرد: ذات اقدس الهی حفظ کشور را به کمک مردم نسبت می‌دهد و مردم را از خود جدا نمی‌داند بلکه آنان را یدالله می‌داند.

وی افزود: انسانی که بنده خداست و حقیقت بندگی را دریافته است، خود را از خدا جدا نمی‌داند و خداوند نیز او را دست خود می‌داند و اینان بندگان الهی هستند.

آیت‌الله جوادی آملی بیان کرد: انسان باید به جایی برسد که همه کارهای او با تأییدات الهی همراه باشد.

استاد برجسته حوزه، انقلاب اسلامی و دفاع هشت‌ساله را از نمونه‌های این همراهی و تأیید الهی دانست و گفت: انقلاب ما این‌گونه بود و جنگ هشت‌ساله نیز همین‌گونه بود.

وی با اشاره به ابعاد گسترده جنگ تحمیلی خاطرنشان کرد: جنگ هشت‌ساله ما یک جنگ بین‌المللی بود و با حضور و همراهی این مردم، کشور پیروز است.

انتهای پیام/

 

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *