مجله کشاورزی و دامداری ایران اگری
0

ببینید| وقتی لباس پاسداری به خانه محمد موسی‌نژاد قاری قرآن رسید

ببینید| وقتی لباس پاسداری به خانه محمد موسی‌نژاد قاری قرآن رسید
بازدید 2
استانها

خبرگزاری تسنیم ـ فریده ستایشگر| گاهی یک آرزو فقط چند کلمه ساده است که از زبان یک کودک بیرون می‌آید، اما همان چند کلمه می‌تواند آن‌قدر صادقانه و عمیق باشد که خیلی زود رنگ واقعیت به خود بگیرد؛ درست مثل آرزوی «محمد موسی‌نژاد»، کودک گلستانی اهل روستای دنگلان شهرستان گرگان که در یکی از برنامه‌های «محفل» از آرزویش برای پاسدار شدن گفت و چندی بعد، پاسخی متفاوت و به‌یادماندنی دریافت کرد.

.

محمد موسی‌نژاد، کودک قرآنی گلستان، زمانی که به‌عنوان قاری مهمان در برنامه «محفل» حضور پیدا کرد، تنها یک تلاوت زیبا ارائه نداد؛ او سوره مبارکه شمس را با تسلط و جذابیتی خاص قرائت کرد و همزمان معانی آیات را نیز بیان کرد؛ اجرایی که توجه حاضران و مخاطبان برنامه را به خود جلب کرد.

پس از پایان تلاوت، زمانی که استاد شاکرنژاد از این کودک درباره آرزوهایش پرسید، پاسخ محمد کوتاه اما قابل تأمل بود؛ او گفت آرزو دارد پاسدار شود.

شاید برای بسیاری، این جمله تنها یک آرزوی کودکانه به نظر می‌رسید؛ آرزویی که قرار بود در میان خاطرات یک برنامه تلویزیونی باقی بماند، اما قصه برای محمد به همین‌جا ختم نشد.

آرزویی که شنیده شد

مدت زیادی از مطرح شدن این آرزو نگذشت که خبر رسید فرمانده سپاه نینوا استان گلستان، پیگیر آرزوی این کودک قرآنی شده است.

سردار سید موسی حسینی، فرمانده سپاه نینوا استان گلستان، پس از شنیدن صحبت‌های محمد موسی‌نژاد، به دیدار این کودک رفت و با حضور در منزل او، ضمن تفقد و ابراز محبت، از این استعداد قرآنی تجلیل کرد.

اما این دیدار یک مهمان ویژه برای محمد داشت؛ لباس پاسداری.

فرمانده سپاه نینوا در این دیدار لباس پاسداری را به محمد اهدا کرد؛ هدیه‌ای که برای این کودک نه فقط یک لباس، بلکه نمادی از توجه به آرزویی بود که با صدای بلند در قاب تلویزیون بیان کرده بود.

محمد در برنامه اخیر «محفل ستاره‌ها» که از شبکه نهال پخش شد، از این دیدار و اقدام فرمانده سپاه نینوا سخن گفت و روایت کرد که چگونه آرزویش با حضور سردار حسینی در خانه‌شان، رنگ و بوی دیگری پیدا کرده است.

تصویر کودکی که روزی در یک برنامه تلویزیونی از آرزوی پاسدار شدنش گفت و چندی بعد لباس پاسداری را در خانه بر تن کرد، بیش از آنکه صرفاً یک اتفاق رسانه‌ای باشد، روایتی از توجه به کودکان و نوجوانانی است که استعداد و علاقه خود را در مسیر قرآن، فرهنگ و ارزش‌های اجتماعی دنبال می‌کنند.

گلستان؛ سرزمین استعدادهای قرآنی

این اتفاق در استانی رخ داده است که سال‌هاست نام آن با فعالیت‌های قرآنی گره خورده است؛ گلستان تنها محل برگزاری برنامه‌های قرآنی نیست، بلکه در سال‌های اخیر چهره‌های متعددی در حوزه تلاوت، حفظ، آموزش و حتی کتابت قرآن از این استان معرفی شده‌اند.

در این میان، شهرستان آزادشهر نیز به‌عنوان «شهر قرآنی» معرفی شده است؛ موضوعی که نشان‌دهنده ظرفیت قابل توجه استان گلستان در حوزه آموزش و ترویج قرآن کریم است.

محمد موسی‌نژاد کودکی که استعدادش در تلاوت قرآن، در کنار علاقه و آرزویش، مورد توجه قرار گرفت و یک مسئول استانی تصمیم گرفت به جای آنکه این آرزو تنها در قاب یک برنامه تلویزیونی باقی بماند، قدمی برای تحقق نمادین آن بردارد.

شاید اهمیت این اتفاق بیش از خود هدیه، در همان توجه و شنیدن باشد؛ اینکه آرزوی یک کودک شنیده شود، استعدادش دیده شود و به او نشان داده شود که تلاش و علاقه‌اش برای جامعه اهمیت دارد.

محمد حالا یک لباس پاسداری دارد؛ لباسی که برای او یادآور روزی است که در برابر دوربین‌ها از آرزویش گفت و پاسخی را دریافت کرد که شاید خودش هم انتظارش را نداشت.

قصه این کودک گلستانی از یک تلاوت آغاز شد، به یک آرزوی ساده رسید و با یک دیدار و هدیه به یادماندنی ادامه پیدا کرد؛ روایتی که نشان می‌دهد گاهی برای اثرگذاری بر دل یک کودک، کافی است آرزویش را جدی بگیریم.

انتهای پیام/

 

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالعه بیشتر اخبار و مقالات مجله ایران اگری