مجله کشاورزی و دامداری ایران اگری
0

حال خوب گوزن ایرانی در پارک جنگلی قرق

حال خوب گوزن ایرانی در پارک جنگلی قرق
بازدید 2
استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، پرونده حقوق عامه مربوط به وضعیت مرال‌های شهر قرق از توابع مرکز استان از دو سال پیش در پی کاهش تعداد و مشکلات نگهداری این گونه ارزشمند، در دستور کار دادسرای مرکز استان گلستان قرار گرفت و روند بررسی و نظارت بر این مجموعه آغاز شد.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان گلستان گفت: نتیجه این ورود و نظارت قضایی، منتهی به بهبود شرایط زیستگاه مرال‌ها و تولد دو رأس مرال شد و یک رأس دیگر نیز به زودی متولد می‌شود.

مهدی رزاقی‌نژاد افزود: پرونده حقوق عامه برای نظارت بر روند مراقبت از این گوزن‌ها همچنان باز است و تا تثبیت کامل شرایط مطلوب ادامه خواهد داشت.

گفتنی است حدود نیم قرن پیش نخستین مرکز تکثیر و نگهداری مرال در کشور با هدف بقای نسل این گونه کمیاب در پارک جنگلی قرق گرگان تاسیس شد.

انتهای پیام/
 

 

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *