مجله کشاورزی و دامداری ایران اگری
0

خدمات رایگان اتوبوسرانی در شهر یزد به مناسبت هفته کرامت

خدمات رایگان اتوبوسرانی در شهر یزد به مناسبت هفته کرامت
بازدید 24

به گزارش خبرگزاری مهر، عزیزالله سیفی با اشاره به اهمیت فرهنگی و معنوی هفته کرامت و جایگاه والای امام رضا (ع) در فرهنگ شیعی، اظهار داشت: با عنایت به اهمیت این ایام مبارک و به منظور ترویج فرهنگ رضوی و خدمت به شهروندان، شورای اسلامی شهر یزد در تصمیمی خداپسندانه، مصوب نمود تا طی سه روز متوالی، کلیه اتوبوس‌های ناوگان حمل و نقل عمومی شهر یزد بدون دریافت هیچ‌گونه وجهی به شهروندان گرامی خدمات‌رسانی نمایند.

رئیس شورای اسلامی شهر یزد زمان اجرای این طرح را این‌گونه تشریح کرد: این خدمت‌رسانی رایگان شامل روز قبل از ولادت امام رضا (ع)، روز ولادت ایشان و همچنین روز پس از آن خواهد بود. این اقدام، گامی در جهت تسهیل تردد همشهریان عزیز و همچنین زائران و دلدادگانی است که قصد حضور در مراسم‌ها و فضاهای مذهبی را در این ایام دارند.

سیفی در بخش دیگری از سخنان خود، بر اهداف این مصوبه تأکید ورزید و گفت: این طرح تنها جنبه خدماتی ندارد، بلکه رویکردی فرهنگی و اجتماعی را نیز دنبال می‌کند. هدف ما از این اقدام، پاسداشت مقام شامخ ائمه اطهار (ع)، به‌ویژه حضرت رضا (ع)، و ایجاد فضایی سرشار از معنویت و همدلی در سطح شهر است. امیدواریم با این اقدام، سهم کوچکی در گسترش فرهنگ اهل بیت (ع) و خدمت‌رسانی شایسته به مردم ولایت‌مدار یزد داشته باشیم.

وی در پایان، از تلاش‌های اعضای شورای اسلامی شهر یزد و مجموعه شهرداری برای تحقق این مصوبه قدردانی کرد و ابراز امیدواری نمود که این طرح مورد استقبال و رضایت عموم شهروندان قرار گیرد.

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *