مجله کشاورزی و دامداری ایران اگری
0

روایتی از آماده‌باش ۵۴۰۰ آتش‌نشان تا اسکان ۲۵۰۰ خانوار در هتل‌ها

روایتی از آماده‌باش ۵۴۰۰ آتش‌نشان تا اسکان ۲۵۰۰ خانوار در هتل‌ها
بازدید 26

به گزارش خبرگزاری مهر، داود گودرزی معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران با اشاره به تجربه جنگ ۱۲ روزه، گفت: در جنگ رمضان از همان ابتدای آغاز حمله، تمام نیروها در آماده‌باش صددرصدی بودند. بیش از ۳۲۰ دستگاه ماشین‌آلات سنگین و نیمه سنگین جدید به ناوگان اضافه شده بود که ۴هزار میلیارد تومان برای خرید این تجهیزات هزینه شده بود. ۵۴۰۰ آتش‌نشان در طول شبانه‌روز با شجاعت کامل، عملیات اطفای حریق و امداد و نجات را انجام دادند و توانستند بیش از ۴۰۰ نفر را زنده از زیر آوار بیرون بکشند.

گودرزی در ادامه افزود: در کنار آتش‌نشانان، قرارگاه مردمی خدمات شهری فعال شد و بیش از ۴هزار نفر از نیروهای جهادی در تخصص‌های شیشه‌بری، جوشکاری و بنایی و… پای کار آمدند. ۲۰۰ گروه جهادی با ۲۵۰۰ داوطلب، کار آواربرداری، پاکسازی معابر و بازسازی واحدهای آسیب دیده را بر عهده داشتند.

وی در ادامه اظهار کرد: آخرین آمار خسارت‌ها نشان می‌دهد که ۴۲ هزار واحد مسکونی در تهران آسیب دیده‌اند. بیشتر این واحدها نیاز به تعمیرات جزئی مانند شیشه و پنجره دارند. برای این کار، ۲۸ کارگاه شیشه‌بری راه‌اندازی شده و ۶۰ درصد واحدهای آسیب دیده، شیشه‌های ساده خود را دریافت کرده‌اند. همچنین کارگاه‌های شیشه دوجداره نیز فعال شده‌ است.

گودرزی با بیان این که ۲هزار واحد نیاز به مقاوم‌سازی دارند و تعدادی نیز کاملاً غیرقابل سکونت هستند، تأکید کرد: برای این دسته با حدود ۴۰هتل قرارداد بسته‌ایم و ۲۵۰۰ خانوار تا زمان تعیین تکلیف، در هتل‌ها اسکان داده شده‌اند. حمایت مالی شهرداری نیز به این شکل است که برای واحدهای نیازمند تخریب و نوسازی، به طور میانگین ۲ میلیارد تومان ودیعه مسکن به اضافه هزینه اجاره در نظر گرفته شده است. برای تعمیرات متوسط و اساسی نیز ۴۰۰ میلیون تومان کمک بلاعوض برای خرید بخشی از وسایل منزل اختصاص یافته است.

به گفته گودرزی اگر مالکان برای بازسازی با هم توافق کنند، تراکم تشویقی می‌گیرند و شهرداری هیچ هزینه‌ای از آنها دریافت نمی‌کند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به خدمات پشتیبانی مانند میادین میوه و تره‌ بار اشاره کرد و گفت: با ذخیره کالا و اختلاف قیمت ۵۰ تا ۶۰ درصدی نسبت به سطح شهر، مایحتاج شهروندان تامین شد.

گودرزی همچنین از کاشت بیش از یک میلیون درخت در تهران و توزیع ۱۵۰ هزار نهال مثمر در نوروز خبر داد.

معاون شهردار تهران در پایان در برنامه تلویزیونی تهران ۲۰ ، از شهروندان خواست برای ثبت خسارت واحد مسکونی خود به سامانه‌های ۱۳۷ و ۱۸۱۱ یا میزهای خدمات در مناطق مراجعه کنند و تأکید کرد: فرم‌های ارزیابی در بانک اطلاعاتی دسته‌بندی می‌شوند و نیازی به پیگیری مجدد نیست.

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *