مجله کشاورزی و دامداری ایران اگری
0

هشدار آیت‌الله عباسی نسبت به پروژه تفرقه در جهان اسلام

هشدار آیت‌الله عباسی نسبت به پروژه تفرقه در جهان اسلام
بازدید 3
استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، آیت‌الله علی عباسی امروز در نشست نخبگانی «قائد شهید امت» با اشاره به شرایط حساس جهان اسلام و تحولات جاری در عرصه بین‌الملل اظهار کرد: امروز ملت‌های مسلمان بیش از هر زمان دیگری نیازمند شناخت مسیر عزت و حفظ سرمایه‌های ارزشمند خود هستند.

رئیس جامعه‌المصطفی العالمیه با اشاره به فرا رسیدن ایام اربعین حسینی، این حماسه بزرگ را نماد زنده ماندن فرهنگ ایثار، مجاهدت و مقاومت دانست و افزود: نهضت حضرت اباعبدالله الحسین(ع) در طول تاریخ به الگویی برای آزادگان جهان در مبارزه با ظلم و انحراف تبدیل شده است.

وی با بیان اینکه اسلام تنها مجموعه‌ای از آموزه‌های فردی و عبادی نیست، تصریح کرد: اسلام دینی جامع است که برای سعادت انسان، سامان اجتماعی و شکل‌گیری تمدن الهی برنامه دارد و نمی‌توان آن را از عرصه‌های اجتماعی، سیاسی و مدیریتی جامعه جدا کرد.

وی ادامه داد: نگاه محدود کردن اسلام به مسائل شخصی، با حقیقت این دین الهی و آموزه‌های قرآن کریم و اهل‌بیت(ع) همخوانی ندارد؛ چراکه بخش مهمی از معارف اسلامی به موضوعات مرتبط با جامعه، عدالت، حکومت و مسئولیت اجتماعی انسان‌ها اختصاص دارد.

آیت‌الله عباسی با اشاره به نقش امام خمینی(ره) در احیای نگاه اجتماعی به اسلام گفت: امام راحل با تکیه بر همین مبانی، انقلاب اسلامی را بنیان گذاشت و نشان داد که اسلام می‌تواند در عرصه اداره جامعه، مقابله با سلطه‌گری و ارائه یک الگوی مستقل تمدنی نقش‌آفرین باشد.

وی خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامی ایران نمونه‌ای عملی از حضور دین در صحنه اجتماعی است و نشان داد ملت‌ها می‌توانند با تکیه بر هویت دینی، استقلال خود را حفظ کرده و در برابر قدرت‌های سلطه‌گر ایستادگی کنند.

عضو مجلس خبرگان رهبری در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به عملکرد نظام‌های سلطه در جهان اظهار کرد: تمدن غرب با وجود شعارهایی مانند آزادی، حقوق بشر و عدالت، در بسیاری از مقاطع تاریخی با استعمار، تبعیض، جنگ‌افروزی و دخالت در سرنوشت ملت‌ها همراه بوده است.

وی افزود: بررسی تجربه کشورهای مختلف نشان می‌دهد قدرت‌های استکباری همواره تلاش کرده‌اند با ایجاد اختلاف، فشار سیاسی و اقتصادی و بهره‌گیری از ابزارهای مختلف، مانع استقلال ملت‌ها شوند.

آیت‌الله عباسی، وحدت جهان اسلام را یکی از مهم‌ترین نیازهای امروز امت اسلامی عنوان کرد و گفت: دشمنان همواره از اختلافات داخلی میان مسلمانان برای تضعیف آنان استفاده کرده‌اند و مقابله با این راهبرد، نیازمند تقویت اشتراکات و افزایش همکاری میان ملت‌های اسلامی است.

وی تأکید کرد: اگر امت اسلامی با وجود تفاوت‌ها بر اصول مشترک خود تکیه کند و در کنار یکدیگر قرار گیرد، ظرفیت عظیمی برای دستیابی به استقلال، پیشرفت و اقتدار خواهد داشت.

نماینده مجلس خبرگان رهبری در ادامه با اشاره به اهمیت علم و فناوری در قدرت‌آفرینی کشورها گفت: پیشرفت علمی یکی از پایه‌های اصلی عزت ملت‌هاست و جمهوری اسلامی ایران در سال‌های اخیر با اتکا به توان داخلی، دستاوردهای مهمی در عرصه‌های مختلف علمی به دست آورده است.

وی افزود: موفقیت‌های ایران در حوزه‌هایی مانند فناوری‌های نوین، نانو، سلول‌های بنیادی، هوافضا و دیگر عرصه‌های دانش‌بنیان، نتیجه اعتماد به ظرفیت‌های داخلی و تلاش نسل جوان کشور است.

آیت‌الله عباسی با تأکید بر اینکه استقلال و پیشرفت بدون تولید علم و قدرت علمی پایدار نخواهد بود، اظهار کرد: ملت‌ها زمانی می‌توانند در مسیر عزت حرکت کنند که در کنار حفظ هویت و ارزش‌های خود، در عرصه علم و فناوری نیز پیشرو باشند.

وی با اشاره به مسئولیت نخبگان، علما و فعالان فرهنگی در شرایط کنونی گفت: امروز وظیفه مهم نخبگان، تبیین صحیح معارف اسلامی، تقویت امید در جامعه و انتقال ارزش‌های انقلاب و فرهنگ مقاومت به نسل‌های آینده است.

وی با تأکید بر ضرورت ادامه مسیر شهدا و مجاهدان راه حق گفت: وعده الهی برای یاری کسانی است که در مسیر حق ثابت‌قدم بمانند و جامعه اسلامی با ایمان، وحدت و ایستادگی می‌تواند بر مشکلات و توطئه‌ها غلبه کند.

انتهای پیام/

 

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *